Region

Svet

Bivša učesnica Zadruge Ana Ćurčić optužila Mitrovića! (VIDEO)

Bivša učesnica "Zadruge" Ana Ćurčić optužila je u svojoj ispovesti Željka Mitrovića! Kako kaže, čelnici Pink televizije su znali da je ona žrtva nasilja, kao i da skoro deset godina od strane svog partnera trpi psihičko i fizičko zlostavljanje.

Bivša učesnica Zadruge Ana Ćurčić optužila Mitrovića! (VIDEO) Screenshoot/Youtube/Nova






Prvi deo ispovesti Ane Ćurčić objavljen je juče, a danas je tu i drugi deo, gde ona ekskluzivno otkriva sve tajne popularnog rijaliti-programa, kao i svojih ličnih problema.


Ćurčićeva je postala poznata prošle godine, kada je ušla u rijaliti "Zadruga 6" zbog prevare svog nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića.


Kako je u prvom delu emisije „Ispovest“ rekla, čelnici Pink televizije su znali da je ona žrtva nasilja, kao i da skoro deset godina od strane svog partnera trpi psihičko i fizičko zlostavljanje.



Ana je stekla neviđenu popularnost nakon što je zakoračila u Belu kuću, postajući jedna od najomiljenijih ličnosti u zemlji. Njeno ime je gotovo svakodnevno dominiralo naslovnim stranicama, ali uskoro se sve promenilo kada je postala nepravedno meta televizije Pink.

U nastavku svoje priče, Ana otkriva pravu istinu o svim aferama koje su je kompromitovale, odnosu s Milenom Kačavendom, pa sve do intriga iza kulisa popularnog rijaliti programa "Zadruga". Tokom njenog boravka u "Zadruzi", pojavljuje se i Milena Kačavenda, koja izaziva pravi medijski haos, gostujući na raznim televizijama i emisijama na portalima. Mnogi su joj slepo verovali. 


Da li si tokom svog boravka u rijalitiju otkrila da te ona zastupa u javnosti?- pitao ju je voditelj.


"Prvo ću ti reći da ona nije moja drugarica 30 godina, i da ona sa mnom nije prošla sve ono što je pričala u ‘Zadruzi’. Mi nismo delile šećer, so i med, mi nismo drugarice nokat i meso, i da se mi poznajemo i da se jesmo družile, ali to nije bilo druženje takvog inteziteta i to nije bilo toliko jako. Ja za nju znam dugo, a 2014. godine stupamo u kontakt i pijemo kafu. 

Ona je inače drugarica moje kume koja je mene krstila, a ja sam moju kumu venčala. Ja prvenstveno poznajem Mileninog bivšeg supruga (Srđana Kačavendu) i nju kao njegovu ženu. To je prvo da razjasnimo, ona se sa mojom kumom družila i ja sam nju viđala na rođendanima i to je to. Od 2014. godine do sada, mi smo se viđale nekada intezivnije, nekada se ne čujemo po nekoliko meseci, umela je često da nestane, ali ta žena ne spada u top pet mojih drugarica."
- priča Ana i nastavlja:


„Da li sam se našla toj ženi da pomognem, itekako sam se našla i momenat kada sam ja nju pozvala da ona bude moja podrška, jer mi je prethodno rečeno na tim sastancima na Pinku da moram imati nekoga ko će biti moja podrška u studiju, kada budu bile emisije, da imam nekoga ko će da dođe u studio. Mi se par meseci pre ulaska u ‘Zadrugu’ nismo čule i čak kada se desila prevara, ona mene nije pozvala da me pita: ‘E, Ana, šta se ovo dešava’? Kada se javno desila prevara i kada je on mene javno ostavio, onda je počela da mi se javlja. 


Naravno, ja sam to oberučke prihvatila, dolazila je kod mene u salon da uradi obrve ili tako nešto – ja sam to prihvatala. Nudila mi je 30 posto, a ona je uzimala 70 posto. Pomogla sam joj u nekim životnim situacijama, a ona mene nije spašavala od nasilja, to su radile moje drugarice sa kojima se družim 25 godina. Ona je sebe predstavila kao osobu koja je meni najbliža osoba na svetu, ona moja kuma nije, ja sam u ‘Zadruzi’ saznala da ona priča da je moja kuma.“




Da li ti je to bilo čudno?



"Ja sam se šokirala, ali šta da radim, hajde da pričam da je kuma, ne znajući uopšte šta se napolju dešava i šta se radi. Ja Milenu Kačavendu itekako dobro znam kada laže, a kada ne, a mislim da to i gledaoci mogu da provale. Ja sam u ‘Zadruzi’ dobila informaciju da ona mene upropašćava, ako me sada pitaš da li mi je odmogla – 1000 posto da jeste. Da li je u početku branila mene, jeste branila me, ali posle je to postala lična promocija, gostovanje po emisija bespotrebno. 


Kada sam bila na razgovoru sa produkcijom na Pinku, ja sam nju pozvala da ide sa mnom jer sam imala tremu i nisam bila dobro. Nakon razgovora smo otišle u Šimanovce da snimam emisiju ‘Magazin In’, pre toga sam ja pitala moje drugarice i majku da li žele da me zastupaju, niko nije hteo da se eksponira javno, što potpuno razumem. Ana Radulović je bila sa nama u tom vozilu, i na tom putu do Šimanovaca, ja je pitam da li bi mi bila podrška u smislu kada je zovu da gostuje, ona mi je rekla: ‘naravno’. Ja sam joj rekla da joj loše ide posao, taman može da se izreklamira malo, potpuno ljudski sa moje strane, to je bilo sve što smo se mi dogovarale oko rijalitija.“- priča Ana Ćurčić.

 

Život nije igra: Žena preko pedesete godine ovo sebi ne sme da radi!









 
U jednom trenutku je bila zabranjena na Pinku jer te je previše branila.

„To sam sve saznala nakon izlaska iz rijaltija. Ja direktno znam poruku od Milice Mitrović koja je glasila: ‘kuma je upropastila’.“



Šta se dešava kada si izašla iz rijalitija? Da li ste vi popričale, da li ti je ona ispričala šta se sve dešavalo?

„Ja sam nju videla na finalnoj večeri, stajala sam na doku i odmah sam viknula: ‘ko je verenik, šta se dešava’ jer sam mislila da se žena udaje, stvarno sam bila srećna. Tu smo se videle, bile smo ona, ja i Aca, ostale smo tu u studiju. Onda sam počela da slušam priče ovo i ono, tada smo se videli i još jednom kada je došla kod mene na 20 minuta i rekla: ‘daj upali lajv bar da nas ljudi vide’.“





Izašla si iz „Zadruge“, samo ste se jednom videle od tvog izlaska do njenog ulaska?

„Samo jednom, nije htela da se vidi sa mnom, imam u telefonu 500 glasovnih poruka. Uvek je nalazila izgovor, ne mogu ovo i ono. Čak i to oko kreme što je bilo, ona je ženi ostala dužna novac, moje drugarice je zvala i rekla im je da spreme po osam hiljada dinara, da se meni spremi poklon za osmi mart. Dve drugarice su same kupile, a dve su uplatile novac. Oko 300 evra ukupno, ona je uzela taj novac, o drugom novcu neću pričati jer sam je tužila. Ona je uzela novac, a moje drugarice će biti na sudu jer imaju priznanice da su uplatile novac. Jedna drugarica je iz Amerike uplatila 100 evra.“



„Ona je uzela taj novac od mojih drugarica, pritom je moja drugarica nju okrenula i rekla: ‘čekaj, ko si ti da određuješ koliko da dam, možda nemam osam hiljada dinara, a možda hoću da dam 20 hiljada dinara’. Milena je rekla da toliko mora, tako da su te dve devojke uplatile, a kuma moja i još jedna drugarica su same kupile poklon. Sad dolazimo do toga da je produkcija ukrala kreme, ako ti sve vreme govoriš to, ali veruj mi – strpljen, spašen. Do mene je došla pouzdana informacija iz prve ruke da ona nije uplatila to. Da je ona od tih para ugradila filere i niti na preporuku od jedne osobe koje takođe poznajem. Rekla joj je da ulazi u ‘Zadrugu 6’, da je uredi malo, ona je uzela kreme, uradila niti i filere i ta žena joj dala popust, to je negde oko 600 evra. Pa čekaj, jesi dobila pare na početku ulaska, pa što nisi otišla i platila toj ženi?“- priča Ana Ćurčić u svojoj ispovesti za Novu.


Pričala je da Acu Bulića dugo poznaje?

"Prvi lajv kada je ušla na Radnički, Aca Bulić i Milena Kačavenda se nisu upoznali pre toga. A spojila ih je moja i Acina drugarica, koja je i moja drugarica iz detinjstva. Milena Kačavenda je nju pozvala i rekla joj ‘ne mogu više sama, treba mi Aca’. Ona je pozvala Acu, on rekao da je u Radničkom, ona je došla, upalila lajv i tada je prvi put upoznala Acu Bulića. Ona priča u rijalitiju da 30 godina poznaje Acu Bulića.“



Šta je poenta Mileninog ulaska u rijaliti? Iznela je neku aferu „tablet“?

„Ja sam o tome pričala u svom lajvu, zloupotrebljeno je to, zloupotrebila je mene i adminka koja je tu bila, neka druga devojka je oformila tu grupu, adminka Hristina je došla na kraju i ona je bila plaćena od strane Ace Bulića, a plata je bila kao tri prosečne plate u Srbiji.“




Čitavu Aninu ispovest, kao i šta je još rekla o Željku Mitroviću, odnosno produkciji, možete pogledati u prvom i drugom delu ispod:













 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>