Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 30. oktobra do 5. novembra 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus


VAGA

Hrana

Teško ćete uspevati da održite navike po pitanju ishrane. Naglašeno je hedonističko raspoloženje, sve će vam biti slatko I prijati vam. Nije ovo ništa loše, trebate da uživate ali gledajte da ne preterujete.

Ljubav

Sve mi dobro ide osim ljubavi…..dobro, nije možda baš tako drastična situacija u vašem emotivnom životu – ali je malo verovatno da ste vi u ovom periodu u potpunosti zadovoljni – partnerom, vašim odnosom sa njim, zajedničkim vremenom….nešto vam se meša ili vam kvari sreću i spokoj – a šta je to tačno, to samo vi znate. Slobodne Vage – možda potiskujete osećanja prema nekom, a možda ste na korak od toga da uđete u odnos koji je buran, uzbudljiv, prepun varnica…i najverovatnije tajne prirode. U svakom slučaju – sada ste pod uticajima jakih strasti i imate potrebu da se prepustite.

Posao

Da poslovno sve funkcioniše i da ste stabilni – jeste. No, isto tako – da ste zadovoljni – pa i niste. Isto kao i u emotivnom segmentu – nešto fali da biste se vi osećali ispunjeno, da biste bili opušteni i radili sa zadovoljstvom. Možda smatrate da možete više, možda mislite da se vaš trud ne ceni i ne vrednuje dovoljno, možda smatrate da se bavite obavezama koje su ispod vašeg nivoa. Šta god da je u pitanju – sada ne možete uraditi mnogo da biste promenili situaciju. Samo nastavljati na isti način.

Zdravlje

Pojačan umor, melanholija, slabiji imunitet.

 



ŠKORPIJA

Hrana

U ovoj sedmici ne znate gde ćete pre i na koju stranu. Naravno da u ovakvim uslovima ne možete nešto naročito voditi računa o kvalitetu ishrane, pa ćete jesti kad se setite i šta vam prvo dođe pod ruku.

Ljubav

Jako je teško da vi sada možete ostati neprimećeni. Da, ovo pogoduje slobodnim Škorpijama čija sada energija I harizma deluju magnetski privlačno – a ako vi želite da nekoga osvojite, malo je verovatno da će vam ta osoba „pobeći“. Nisam sigurna koliko ovo pogoduje zauzetima – jer partner može postati opravdano ili neopravdano sumnjičav. No, ako maknemo u stranu sve izraženije mogućnosti za tajni flert ili čak avanturu – voljena osoba i vi ste kao na klackalici ovih dana – red ljubavi i strasti, red gledanja „preko nišana“. Krajem nedelje moguća je nešto žustrija „razmena mišljenja“ između vas dvoje.

Posao

Jeste vreme za vašu inicijativu i jaču ambiciju – sve preduslove za to imate i ne postoji razlog da ne krenete u susret svojim ciljevima. Ili promenama. Poslovnih problema ćete imati – to može biti nešto teže završavanje obaveza ili projekata koje vučete već neko vreme, može biti nervoznija i napetija komunikacija sa saradnicima, mogu biti problemi pravne prirode ili promene u organizaciji u okviru firme u kojoj radite. Završiti sve više nego uspešno hoćete. Nervirati se hoćete.

Zdravlje

Moguće povrede, prehlade, infekcije.

 




STRELAC

Hrana

Potreba da promenite nešto u svojim navikama po pitanju ishrane postoji, ali sem te potrebe – malo je verovatno da ćete vi zaista napraviti neki pravi iskorak.

Ljubav

Sami sebi umete biti najveći neprijatelj ovih dana – stvoriti nepotrebno tenziju, uključiti mozak na maksimum i preispitivati, analizirati, tražiti, istraživati. Odnos sa partnerom nije sjajan, ali nije ni toliko loš koliko ga vi umete predstaviti sami sebi. Ovo možda nisu sjajni dani da se vas dvoje bavite pitanjima emocija i vašeg odnosa – ali jesu dani u kojima možete praktično i realno sagledati neke situacije, probleme, pitanja – i rešiti ih. Slobodni Strelčevi – ljubavi su moguće, ali ne onakve kakve biste vi želeli, kakve vam trebaju ili kakvima se nadate. Vaš je izbor i odluka da li ćete se ipak upustiti u njih.

Posao

Neke okolnosti vam ne idu na ruku u ovoj nedelji. Možete čak dobiti informacije koje će vas zabrinuti ili iziritirati, iznervirati. Nije problem u vašem poslovnom angažovanju – bilo vam teško ili ne – vi svoj posao obavljate korektno i sve obaveze su na vreme završene. Ono što vas pomalo brine jeste osećaj da su neke promene blizu (ili će vam biti najavljene) a niste sigurni koliko su one povoljne po vas i kako ćete se snaći. Za neke od vas – moguće su inspekcije, kontrole rada, ali i lošija atmosfera sa kolegama.

Zdravlje

Nervoza, lako gubitak energije.


 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!









 

JARAC

Hrana

U ovoj nedelji se teško opuštate, a kada ste u takvom stanju – nije vam nešto naročito ni do jela. Jedete čisto da biste imali nešto u stomaku. Pokušajte da se ne hranite jednolično.

Ljubav

Veliki deo vaše energije će ići na poslovne i porodične obaveze i gro pažnje ćete usmeriti na te strane koje sada traže vaše vreme i prisustvo. Partner će i imati i nemati razumevanja za manjak zajedničkog vremena, pa će u ovoj nedelji biti oscilacija između vas dvoje. U jednom trenutku – sve potaman i bez ikakvih problema – a u drugom prebacivanja, sumnjičavost, sklonost ka kritikovanju. Slobodni Jarčevi – imate sve predispozicije da budete zadovoljni u ovom periodu. Vaša društvenost je izražena, dobre prilike za zabavu su tu – a ni osoba koje su više nego interesantne ne manjka.

Posao

Poslovna situacija nije loša. Vi možda smatrate da u nekim situacijama stagnirate ili da se stvari koje su vam od važnosti otežu i prolongiraju – ali vrlo brzo – u narednih par nedelja, doći će do promene. Budite u dogovorima ovih dana nešto oprezniji – moguće je da će biti nekih promena u poslednjem trenutku, budite spremni da napravite kompromis i prilagodite se. Finansijski ovo može biti dosta solidna nedelja – pogotovo onim Jarčevima koji sarađuju sa strancima ili državnim i javnim ustanovama.

Zdravlje

Mogući problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom kod starijih pripadnika znaka.

 








VODOLIJA

Hrana

Vaši su se apetiti probudili. Sve biste da probate, da okusite. Uopšte nije važno da li su u pitanju tradicionalna jela ili neki egzotični specijaliteti i začini. Sve vam je zanimljivo i interesantno.

Ljubav

Sve je ok, ali ništa vam nije potaman. Nekako je premalo vremena i lepih, opuštenih momenata između partnera i vas u ovoj nedelji – a mnogo više je obostranih obaveza, moranja i praktičnih dogovora. Oboje ste ovih dana preokupirani i vaš odnos ostaje negde na margini, što vam povremeno neće smetati a povremeno ćete imati osećaj da se udaljavate. Sve je u redu, samo je takav period koji od oboje traži da pogled usmerite na neke druge strane, a ne jedno na drugo. Slobodne Vodolije – drugi deo nedelje može pokrenuti vrlo intenzivnu komunikaciju, čak i susret sa osobom koja vas zanima.

Posao

Koliko ovaj period donosi šanse za zaradu, paralelno sa njom se i troškovi povećavaju – pa biste trebali da pažljivije raspolažete novcem i da se ne zalećete u neka ulaganja ili veće investicije. Što se poslovnog sektora tiče – ovde je više nego radno i užurbano. Tolika količina napetosti može iznedriti i po koju varnicu sa kolegama ili autoritetima, a neko će vam definitivno „stati na žulj“ u drugom delu sedmice. Brzina i ne baš sjajna organizacija ovih dana mogu dovesti i do propusta u dogovorima i papirologiji.

Zdravlje

Dosta stresa. Moguće su i povrede i infekcije.

 

RIBE

Hrana

Bićete skloni da jedete u večernjim satima – najpre zbog manjka vremena i žurbe koji će postojati u skoro svakom danu. Pokušajte da ne „nagurate“ sve obroke u jedan – potrebna vam je redovnost.

Ljubav

U odnosima koji su već neko vreme nestabilni, ova sedmica može doneti izraženije probleme u komunikaciji. Partner i vi se suštinski razmimoilazite po nekim pitanjima i biće potrebno da oboje spustite loptu (a to sada jeste moguće) da bi se pronašlo rešenje i postigao dogovor. U onim odnosima koji su inače stabilni i čvrsti – moguće je da partner i vi nećete imati vremena jedno za drugo onoliko koliko biste želeli. Slobodne Ribe – nova poznanstva, novi kontakti ali i mnogo dobre energije koju sada dobijate kroz izlaske i druženja, aktivnosti. Lako je zaljubiti se, lako je pokrenuti emotivnu priču.

Posao

Vi ste suštinski u dobrom poslovnom periodu, ali ovih dana možete imati osećaj da je previše prepreka i otežanja, nerviranja u svemu što želite da postignete, obavite. Teško ćete praviti dogovore, ali najpre u smislu da druga strana neće baš uvek ispoštovati ono što se sa vama dogovori i može praviti promene u poslednjem trenutku. Možda niste zadovoljni tempom kojim se odvijaju vaši poslovni projekti, ali požurivanje drugih i sebe sada neće dati rezultate koji su vam potrebni. Malo se strpite.

Zdravlje

Osetljiv respiratorni sistem i urogenitalni trakt.






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>