Style

Ljubav

Arapski horoskop najtačniji na svetu! Važna upozorenja do kraja godine!

Arapski horoskop je kažu, najtačniji na svetu, a ovo su važna upozorenja do kraja godine za znakove Zodijaka, kako bi mogli da se pripreme za ono što sledi! Ovnove i Rakove čeka izdaja...

Arapski horoskop najtačniji na svetu! Važna upozorenja do kraja godine! Svet Plus






Neke od znakova Zodijaka čeka uspeh, a neke izdaja i razočarenja ili bar tako tvrdi ovaj horoskop. Pogledajte i pripremite se za ono što dolazi!




Ovan


Dragi ovnovi, arapski horoskop za vas nosi jedno važno upozorenje. Vi morate da budete oprezni jer jedna osoba u vasoj blizini nije tako iskrena prema vama kao što se predstavlja.

Ako budete otvoreni prema njoj sledi vam izdaja. Do kraja godine ćete uspeti da ostvarite svoj poslovni cilj.





Bik

Bikovi, ovaj precizan horoskop do kraja godine vam poručuje da ćete imati veoma turbulentan period.

Vi ćete do kraja godine imati turbulentan emotivni odnos pre svega. Postoje dve opcije. Ili ćete ući u skladnu vezu sa vašim partnerom ili ćete završiti istu.



Blizanci

Dragi blizanci vama će period do kraja godine obeleziti dešavanja na polju ljubavi. Vi ćete se zaljubiti ili obnoviti ljubav jer je moguće vraćanje osobe iz prošlosti.

Blizanci koji nisu cisti sa osecanjima prema jednoj bivšoj ljubavi mogli bi da obnove istu.




Rak

Dragi rakovi, pred vama su veoma turbulentna desavanja do kraja godine. Na žalost očekuje vas nesto sto ce vas veoma rastužiti a to je izdaja jedne drage osobe.

Takodje vas ocekuje veliki uspeh na poslu. Ovaj period ce vam konstantno praviti rolerkoster od emocija.










Lav

Lavovi, pred vama je period u kome ćete doneti veoma važne odluke. Posebno se ove odluke odnose na emotivne odnose.

Većina lavova će se odlučiti da njihovu vezu podignu na viši nivo i time krunišu svoju ljubav. Međutim, lavovi koji su krajnje nezadovoljni mogli bi da završe emotivnu vezu sa partnerom.





Devica

Drage device, period do kraja godine vam donosi nešto zaista lepo. Arapski horoskop vam poručuje da je vreme za novu ljubav.

Vi ćete se zaljubiti u osobu koju ćete uskoro upoznati sasvim slučajno. Ono što je zaista lepo je sto će osećanja biti uzajamna.



Vaga

Drage vage, pred vama je period u kome ćete imati veoma lepa dešavanja na poslovnom planu.

Arapski horoskop vam porucuje da vas očekuje uspeh do kraja godine. Ovo će vas veoma usrećiti i motivisati, jer će značiti bolju budućnost za vas.





Škorpija

Drage škorpije, pred vama je jedan veoma značajan period jer ćete doneti veoma važne odluke za vas.

Prema arapskom horoskopu vi ćete doneti najvažniju odluku kada je ljubav u pitanju. Neke škorpije će podići vezu na visi nivo, a one koje nisu srećne odlučiće da prekinu svaki kontakt sa partnerom.









Strelac

Dragi strelčevi, pred vama je priod do kraja godine koji ćete posvetiti svojim najmilijima.

Ovaj period je veoma značajan za vas jer ga najviše posvećujete svojoj porodici. Očekuje vas ostvarenje jedne vase porodične želje, prenosi samo svoja.


Jarac

Dragi jarčevi, pred vama je period u kome ćete doživeti mnogo lepih dešavanja.

Arapski horoskop do kraja godine vam poručuje da vas očekuje veliki uspeh na poslu. Pored toga ljubav će vam krenuti uzlaznom putanjom. Neki jarčevi će vratiti bivšu ljubav.




Vodolija

Drage vodolije, vas očekuju i lepe i tužne vesti do kraja godine. Vi ćete ostvariti poslovni uspeh i novčani dobitak koji ce vas usrećiti i značiti vam puno.

Pored toga vi ćete završiti odnos sa jednom vama dragom osobom jer ćete shvatiti da nije ni malo iskrena prema vama.




Ribe

Drage ribe, očekuju vas lepa dešavanja do kraja godine. Vi ćete otvoriti vrata ljubavi, jer će u važ život ući nova osoba.

Ova osoba će biti potencijalna velika ljubav u vašem životu

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>