Region

Svet

Anica Lazić podelila sa pratiocima poruku podrške njenoj ljubavi sa Ristovskim!

Anica Lazić podelila sa pratiocima poruku podrške njenoj ljubavi sa Lazom Ristovskim! "Jedna od najlepših poruka danas, hvala!

Anica Lazić podelila sa pratiocima poruku podrške njenoj ljubavi sa Ristovskim! Screenshoot/Instagram





Veza između Lazara Ristovskog (71) i Anice Lazić (32) je izazvala mnogo komentara, jer se među njima nalazi ogromna razlika od trideset devet godina. Nedavno je glumac proslavio još jedan rođendan, a sa svojom novom partnerkom započeo je vezu nakon što se rastao od Danice, sa kojom je bio u braku četrdeset godina.

Njihov odnos nailazi na kritike, pogotovo jer je Lazar zamenio bivšu suprugu i na poslovnom planu sa novom devojkom. Međutim, ima i onih koji im žele sve najbolje. Anica je objavila na društvenim mrežama neke od poruka koje je primila, a koje su joj mnogo značile.








"Prelepi i mnogo jaki, i mentalno i svakako, podrška za vas!" pisalo je u poruci, pa se zahvalila za ove reči. "Kao neko ko je u braku sa četrdeset dve godine starijim muškarcem, potpuno te razumem i šaljem podršku u svakom smislu, ljubav je ljubav!" glasila je druga poruka, na koju je Anica napisala: "Ova poruka me je posebno raznežila. Želim vam svaku sreću!"



"Prave ljubavi zrače, to znamo mi koji ih živimo. Oni koji ne razumeju, nažalost, ne razumeju jer nisu osetili i ne treba ih kriviti. Vi ostanite inspiracija, sve najbolje!" napisao joj je jedan korisnik Instagrama, pa je Lazićeva navela: "Jedna od najlepših poruka danas, hvala!"






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>