Region

Svet

Zoe Kida predstavlja novi singl Voli me! (VIDEO)

Posle uspešnih singlova “Bejbi, Žena dete, Sunce “ kantautorka raskošnog glasa Zoe Kida predstavlja pesmu "Voli me" koja će se naći na albumu “Kosmos delivery”.

Zoe Kida predstavlja novi singl Voli me! (VIDEO) Foto: Nebojša Babić






Posle uspešnih singlova “Bejbi, Žena dete, Sunce “ kantautorka raskošnog glasa Zoe Kida nam predstavlja novu pesmu VOLI ME.  Za nju vezujemo soul, r’n’b, funk, ali ovoga puta Zoe Kida pravi zaokret u sint pop, singlom “Voli me” koji je inspirisan najvećim hitovima 80ih.

“Voli me je noćna pesma, brzog pulsa, zavodljive atmosfere, ljubavnog zanosa, istovremeno i modernog i retro gruva. Imaš osećaj da ti je poznata, a emocije i vajb "dobro voze". Ovoga puta odlučila sam se za animirani spot. Video prati energiju pesme u maniru estetike 80ih, brzih, efektnih kadrova i vodi nas ulicama velikog grada koji sija pod svetlima neonskih reklama." izjavila je Zoe Kida.










Muziku i tekst potpisuje Zoe Kida, aranžman/programming radio je Ivan Mirković, režiju/animaciju spota potpisuje Aleksandar Kostić.




Pesma “Voli me” će se naći na albumu “Kosmos delivery” koji Zoe planira na proleće, a uskoro nas očekuje njeno EP izdanje “Žena dete” na kome se naći 6 autorskih pesama.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>