Region

Svet

Dragana Rakčevič koja je pevala sa Cecom i Lukasom, objavila svoju pesmu! (VIDEO)

Dragana Rakčevič koja je pevala sa Cecom Ražnatović i Acom Lukasom, objavila je svoju prvu pesmu "Idem dalje". Veruje da će pronaći svoje mesto na muzičkoj sceni!

Dragana Rakčevič koja je pevala sa Cecom i Lukasom, objavila svoju pesmu! (VIDEO) Screenshoot/Instagram






Ovu mladu damu imali ste prilike da vidite na koncertima Svetlane Cece Ražnatović, Saše Matića i Ace Lukasa, gde je sa njima delila scenu. Kao prateći vokal muzičkih zvezda pevala je dugi niz godina, a onda joj se desilo da joj se život promeni preko noći. Spletom okolnosti je otisla u Ameriku i tamo započela samostalnu karijeru, piše Telegraf.



Često dolazi u Srbiju i region zbog nastupa, kao što je to slučaj i sada, s tim što je imala i razlog više, a to je njena prva pesma u karijeri, pod nazivom "Idem dalje".











"Srećna sam i zadovoljna što posle toliko godina rada mogu da predstavim publici nešto na čemu sam radila mesecima. Izazov je bio pronaći adekvatnu pesmu i melodiju, ali se nadam da sam uspela u tome. Verujem da će pronaći svoje mesto na muzičkoj sceni i jedva čekam da čujem komentare publike." - izjavila je Dragana Rakčević za beogradske medije.


Dragana je ulagala u svoje muzičko obrazovanje, prvo je završila nižu, a potom srednju muzičku školu, pa  svoje obrazovanje nastavila na muzičkoj Akademiji. Svira klavir i to redovno praktikuje na svojim solističkim nastupima.


"Volim da publika i ljudi koji me slušaju sa nastupa odu srećni i zadovoljni. Meni su lično najdraži momenti to kada otpjevam i odsviram par pjesama na klaviru, a po reakcijama publike mogu da vidim da je njima to posebno emotivno. Dešava mi se nekad i da se rasplaču." - dodala je Dragana Rakčević.












 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>