Zdravlje

Ljubav

Magnezijum hlorid jači od sode bikarbone! Eliminiše bol za dva minuta!

Magnezijum hlorid jači od sode bikarbone! Eliminiše bol za dva minuta! Kada koristite ovaj losion, možete se rešiti bolova u kostima i mišićima - nanesite ga na bolno mesto i sačekajte dva do tri minuta. Bićete oduševljeni rezultatima!

Magnezijum hlorid jači od sode bikarbone! Eliminiše bol za dva minuta! Svet Plus







Svi smo već upoznati sa blagotvornim svojstvima sode bikarbone, ali da li ste čuli za prah koji je snažniji, efikasniji i bolji?

Kako prenosi minimagazin, reč je o mineralu koji se prirodno javlja u našem organizmu, tačnije o njegovoj soli - magnezijum hloridu. Čak 300 hemijskih procesa u telu zahtevaju prisustvo magnezijuma, što znači da je neophodno unositi ga u dovoljnim količinama svakog dana. Preporučene dnevne doze su 170 mg za decu, 280 mg za žene, 350 mg za trudnice, dojilje i muškarce.





Postoji niz prednosti za naš organizam, ali ovo su stanja i bolesti gde se pokazao najdelotvornijim: 


 
  • unapređuje zdravlje kostiju, 
  • reguliše nivo energije, 
  • poboljšava apsorpciju vitamina D, 
  • ubrzava proces zaceljivanja rana, 
  • smanjuje upalne procese, 
  • podstiče cirkulaciju
  •  smanjuje rizik od dijabetesa. 





Ovaj mineral možete uneti i putem kože, praveći svoj losion od magnezijum hlorida.






Za pripremu ovog losiona, potrebno vam je 50 ml prokuvane vode i 100 grama magnezijum hlorida. Sve što treba da uradite jeste da sjedinite vodu sa ovim moćnim prahom, pustite da se smesa ohladi, a zatim nanesete na kožu! 

Kada koristite ovaj losion, možete se rešiti bolova u kostima i mišićima - nanesite ga na bolno mesto i sačekajte dva do tri minuta. Bićete oduševljeni rezultatima!


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>