Region

Svet

Poznata slovenačka šahistkinja Laura Unuk iskritikovala Srbiju!

Poznata slovenačka šahistkinja Laura Unuk, blago rečeno, iskritikovala Srbiju i Albaniju. Uopšte nije zadovoljna onim što je videla i doživela prethodne tri nedelje.

Poznata slovenačka šahistkinja Laura Unuk iskritikovala Srbiju! Foto: LORCI49/instagram






Poznata slovenačka šahistkinja Laura Unuk boravila je prethodnih dana u Srbiji i Albaniji, a po povratku u domovini odlučila je da blago rečeno iskritikuje pomenute zemlje. 

Nekadašnja juniorska šampionka sveta kada se vratila u Sloveniju poručila je da je ponovo u civilizaciji:


"Posle devet dana u Albaniji i 12 u Srbiji, veoma sam srećna što sam se vratila u civilizaciju u Sloveniju. Preživela sam nekoliko virusa i 18 izazovnih partija, ali najveća zagonetka su mi bili ovi toaleti na glavnoj autobuskoj stanici u Beogradu koje još uvek ne znam da koristim"- napisala je uz fotografiju.










Laura, koja ima 23 godine, ima titulu šahovskog velemajstora i međunarodnog majstora, osvojila je veliki broj medalja tokom svoje karijere. Dok je učestvovala na Olimpijskim igrama u šahu za žene ona je istovremeno studira i biohemiju:

 "Šah je moj hobi, nešto što vilim i želim tim da se bavim profesonalno. Ne mogu da živim bez šaha. Odlučila sam da idem na fakultet jer želim da se obrazujem, da nešto naučim", ispričala je ona ranije.



 

Poznati koji su sanjali svoju sudbinu! Noćne more i snovi imali su veliki uticaj!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>