Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 23. oktobra do 29. oktobra 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:




VAGA

Hrana

Nešto jači apetit ove sedmice, potreba za kaloričnijom, masnijom hranom. Ako je moguće, pokušajte da ovo držite pod kontrolom. Takođe, teško ćete odolevati bilo kakvim slatkišima.

Ljubav

Već neko vreme dubinski sagledavate situaciju u svojim emotivnim partnerstvima. Isključili ste srce, uključili mozak i pratite situaciju. Neko definiše šta oseća i želi, neko razmišlja o ozbiljnim koracima, a neko preispituje da li mu je tu mesto i dalje. Ovaj proces sada daće svoje rezultate u narednom periodu – ali Vagama svakako slede značajnija dešavanja u emotivnim odnosima – biće i spajanja i razdvajanja. Uglavnom ćete sa partnerom sada funkcionisati „redovno“, osim što u drugom delu sedmice može biti napete komunikacije. Slobodne Vage – moguć je susret sa bivšim partnerom ili starom simpatijom.

Posao

Imate takta, povlačite pametne i promišljene poteze, možete da se dobro organizujete i postavite ciljeve. I pored rezultata kojih hoće biti (a oni mogu biti i u finansijskom sektoru) – vi ćete imati osećaj da se u dovoljnoj meri ne ceni vaš trud i angažovanje. Možda vam se sada čini da previše malim koracima napredujete – ali ovo će se promeniti u skorijem narednom periodu. Neke osobe oko vas mogu biti dosta „kratkog fitilja“, pogotovo u drugom delu sedmice – ne dozvolite da vas uvlače u tu energiju.

Zdravlje

Zdravstvene smetnje su uglavnom prolaznog karaktera.



 

ŠKORPIJA

Hrana

Kod mnogih od vas će, najpre na nervnoj bazi – biti pojačan apetit. Doduše, i metabolizam vam je sada ubrzan pa je malo verovatno da se ovo može odraziti na vašu liniju.

Ljubav

Pun Mesec i pomračenje dešavaju se u vašem partnerskom sektoru – tokom ove nedelje mogu ukazati na varnice u komunikaciji koje izbijaju lako, na porast posesivnosti, isključivosti i ljubomore – ali su svakako pokazatelji većih promena koje će nastupiti u narednim mesecima. Te promene jesu dizanje odnosa na viši nivo, prinove, ali kod nekih parova – i odvajanje. Slobodne Škorpije – snažno ćete se usmeriti ka onim osobama koje želite da osvojite. I malo je verovatno da nećete uspeti u tome. Ovo je period početaka vrlo značajnih emotivnih veza koje će obeležiti vaš život.

Posao

Mars, Merkur i Sunce u vašem znaku ukazuju na jačanje snage, volje, energije i jako pokretanje ka onome što su vam ciljevi. Kakve god bile prepreke sa kojima se suočavate – malo je verovatno da ih nećete rešiti. Bićete dosta zahtevni, čak oštri u komunikaciji – pa vodite računa da neke saradničke i poslovne odnose ne pokvarite. Budite promišljeni i organizovani i birajte pravi trenutak i način delovanja. Finansijski ste u usponu, ali vodite računa da to ne pokvarite impulsivnim troškovima ili ulaganjima.

Zdravlje

Pojačana nervoza – opuštajte se, bavite fizičkom aktivnošću.

 



STRELAC

Hrana

Pijte dosta čajeva, vode sa limunom, konzumirajte povrće u većoj meri najbolje sveže, u salatama. Prijaće vam brokoli, kelj, kupus, crni i beli luk. Prijaće vam da napravite “čišćenje” u navikama.

Ljubav

Pojačane sumnje, nemiri – odnos sa partnerom je sa većim oscilacijama i to vam budi nesigurnost – a ona dovodi do vašeg lošeg osećaja, nervoze. Kod nekih parova jeste nastupilo udaljavanje, ali to nije krivica samo jedne strane – pre nego što sve svalite na partnera, zapitajte se kolika je vaša uloga u ovome. U svakom slučaju – i pored zategnute atmosfere, ništa nije nepopravljivo – ali je potrebna komunikacija, a ne povlačenje u tišinu. Slobodni Strelčevi – tajni odnosi, nestabilne priče i avanture – da, to vam je otvoreno. Ukoliko niste zainteresovani za nešto tog tipa – budite strpljivi i sačekajte malo.

Posao

Potrebno je da budete više spremni na kompromis u poslovnim relacijama, jer će povremeno biti teško napraviti pravi dogovor i razumeti se. Tempo dešavanja i obaveza se neće smanjiti i usporiti, naprotiv – očekujte da će biti potrebno više vašeg angažovanja, brzo razmišljanje i još brže delanje. Budite fokusirani na detalje – jer na njima će biti moguće napraviti grešku ili propustiti nešto. Moguće je dobijanje nekog vida priznanja za rad, koje može ići i kroz finansijski sektor.

Zdravlje

Energija vam lako odlazi, imunitet nije sjajan. Poradite na poboljšanju stanja svog organizma.

 
 

Poznati koji su sanjali svoju sudbinu! Noćne more i snovi imali su veliki uticaj!









JARAC

Hrana

Ovo je odlična sedmica da se zapitate šta možete uraditi za sebe, svoj organizam, imunitet. Ako ništa drugo, makar konzumirajte više kuvane hrane I čajeva – pogotovo od đumbira.

Ljubav

Partner u ovoj sedmici može biti i promenljivih raspoloženja i pomalo hirovit i izbrzan, možda i dramiti oko svake sitnice – ali to ne znači da će vaš odnos biti u problemu. Jer, vaša je energija sada dosta pozitivnija, imate strpljenje, ali i svest o tome da „spustite loptu“, prilagodite se, potrudite se. Neugodni momenti se mogu lako prevazići. Slobodni Jarčevi – vaša društvenost se dodatno pojačava i često ćete biti u kontaktu sa osobama koje vam prijaju i donose vam pozitivnu energiju. Period je dobar i za druženje, ali i za ljubav – priče pokrenute u ovom periodu biće kvalitetne i trajne.

Posao

Problematičniji odnosi sa saradnicima i autoritetima, kao i problemi u komunikaciji – sve to ostaje iza vas. To ne znači da i u ovoj nedelji neće povremeno biti nervoze i jurnjave, ali to je prolaznog karaktera i u sklopu redovnih radnih aktivnosti. Nedelja pred vama je kvalitetna jer će vas pokrenuti – imate odličnu organizaciju, dobru sposobnost komunikacije i jaku radnu energiju. Moguće su vrlo povoljne informacije, pristizanje papira ili ugovora koje ste čekali, kao i poboljšanje stanja u finansijskom sektoru.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je dosta korektna. Prolazne tegobe.

 


VODOLIJA

Hrana

Koliko god se trudite da budete karakter, toliko povremeno popustite sami sebi i navalite na slatke zalogaje. Mi savetujemo da umesto toga birate voće i voćne salate, ili ako ništa drugo – crnu čokoladu.

Ljubav

Odnos sa partnerom će biti više nego korektan tokom ove sedmice. Vaša će se komunikacija popraviti, strasti će biti izraženije a moguće je da bude i više zajedničkih aktivnosti – ili kroz druženje i sa prijateljima, ili odlazak na put, izlet. Malo vam je nervozan drugi deo sedmice, pogotovo dani vikenda – oboje tada možete biti nešto nervozniji (ne zbog vašeg odnosa, već zbog drugih situacija), pa gledajte da u tim danima više podržite jedno drugo. Slobodne Vodolije – strasti vladaju vama tokom ove sedmice. Možete ući u odnos koji će biti buran i intenzivan i koji će probuditi sva vaša čula.

Posao

Mars, Merkur i Sunce u vašem polju karijere i budućnosti – ukazuju da najveći deo svoje energije trošite kroz poslovni sektor. Tu je mesto vaše volje, snage, ambicija – ali istovremeno i mesto koje će vam trošiti vreme i živce i donositi napetost. Pred vama je izuzetno angažovana, ali isto toliko i uspešna radna nedelja. Organizovani ste, komunikativni, posvećeni i vrlo temeljni u svemu što radite – pa ni rezultati neće izostati. Finansijski sektor je dobar što se priliva tiče, a troškovi su tu pa su tu.

Zdravlje

Dobro ste, samo će vas u danima vikenda „stići“ umor.

 

RIBE

Hrana

Neka češće na vašem stolu bude riba – pastrmka, skuša, oslić – riba koja je manje masna. Takođe, preporuka je da se okrećete voću umesto slatkišima, koje povremeno konzumirate u većim količinama

Ljubav

Koliko će prvi deo nedelje biti miran, stabilan, opušten – toliko drugi deo sedmice (pogotovo dani vikenda) može doneti tenziju i neprijatne momente sa voljenom osobom. Neki problem može iskrsnuti – da li će se partner postaviti sumnjičavo, ljubomorno, isključivo, da li ćete mu nekim postupcima i rečima „stati na žulj“ – u svakom slučaju u tim danima budite više spremni na kompromis, ne žurite u raspravu i budite voljni da popustite. Slobodne Ribe – vaša društvenost će se intenzivirati, slede vam zanimljiva dešavanja i prijatni kontakti sa suprotnim polom. Lako se mogu pokrenuti ljubavne priče.

Posao

Imaćete više nego dovoljno motiva da se trudite – vaš poslovni sektor funkcioniše dobro, a pred vama se otvaraju i nove poslovne mogućnosti, dogovori, projekti. To ne znači da je radna sedmica pred vama lagana i opuštena – ali znači da ćete vi imati dovoljno snage, energije, volje – da date svoj maksimum i ispunite i više nego što se od vas očekuje. Slede vam mnogobrojni, prilično ozbiljni poslovni kontakti, susreti i dogovori a neki od vas će i na poslovno putovanje. Finansije – dobri prilivi.

Zdravlje

Povoljna zdravstvena situacija.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>