Elita 7

Parovi

Brat Ane Ćurčić dobio zeleno svetlo! Ona nije spremna na vezu sa Bulićem!

Brat Ane Ćurčić dobio zeleno svetlo da ispriča neke stvari! Ona nije spremna na vezu sa Acom Bulićem, voli ga kao čoveka, pokušali su ali...

Brat Ane Ćurčić dobio zeleno svetlo! Ona nije spremna na vezu sa Bulićem! Screenshoot/Instagram






Na RED televiziji kod Dalile Dragojević gostovao je Bane Đokić, brat Ane Ćurčić, pa se osvrnuo na njeno učešće u rijalitiju "Zadruga 6".



Dalila ga je upitala kako se njemu činilo Anino učešće:


"Mlako je, imala je dosta pehova. Tu je razočarala naciju postupcima prema Zvezdanu, da je ostala dosledna ulaska."- rekao je Đokić.

Da li je očekivala da će biti pobednik "Zadruge 6" - pitala je Dalila.


"Jeste, jer je smatrala da je nosila ceo rijaliti na svojim leđima." - smatra Bane.


 
Zašto misliš da bi ona zaslužila prvo mesto u "Zadruzi"?! Ona je ušla i želela je da ima konflikte sa tadašnjom devojkom Zvezdanovom i to je stavila po strani, pa je imala izlive besa gde bi iznela ozbiljne optužbe za Zvezdana - pitala je Dalila.


"Aca Bulić i Ana nisu zajedno, nisu emotivno u vezi. Ona nije spremna na to, voli ga kao čoveka. Oni su samo veliki prijatelji. Dobio sam zeleno svetlo da kažem u tvojoj emisiji. Pokušala je, rekla je da su zajedno, ali ona nije spremna na neke veze."- smatra Anin brat, a na pitanje kako nije spremna, a kada je izađla iz rijalitija bila je spremna da se sa Bulićem pojavljuje i na televiziji, da se spominju Roleksi, stanovi, čak je Bulić ostavio verenicu kako bi navodno bio sa Ćurčićevom:

 

Porodični terapeut Nebojša Savić o braku sa osobom koja već ima decu!









"Da, da...Šta se privatno desilo, nisam toliko duboko ulazio, pokušali su, nisu uspeli na ljubavnom putu. On je tu za nju 24 časa, tu je non stop, provode vreme. Veliki su prijatelji, on je tu za nju non stop...Nije spremna da daje odgovore sada, ima ona sve dokaze, a kada se to pojavi, biće strašno. Imao sam i ja da pokažem, ali u dogovoru sa njom neću. Milena je uzimala novac od silnih ljudi, za to postoji dokaz. Trošila je na sebe, ništa nije kupovala. Ja sam otišao po Anine stvari, poklone i svih mogućih stvari koje je navodno dobila, nema od toga ništa." - priča Bane Đokić.


 Kako to možeš da tvrdiš da je Milena uzimala novac za sebe i nije ništa kupovala Ani, a Milena tvrdi da je kupovala šminku, garderobu i ostalo - pitala je Dalila.


"Konkretno, ja sam bio prisutan kada sam preuzeo sve njene stvari i džakove, Ana je pozvala da pita gde su ostali pokloni, rečeno je da to nikada nije donešeno. To je dokaz da Ana ništa nije dobila, a postoje računi i dokazi sa transferima novca." - rekao je Bane Đokić.







 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>