Elita 7

Parovi

Stefan Karić brutalno o Mensuru ali i Luki Majčici! Ukrao mi je stvari!

Stefan Karić brutalno o Mensuru Ajdarpašiću ali i Luki Majčici! Mentolčina ukrao mi je stvari iz kuće... Ima stvari koje sam mu dao, ima stvari koje sam rekao da mi ne dira, ali nema veze.

Stefan Karić brutalno o Mensuru ali i Luki Majčici! Ukrao mi je stvari! Screenshoot/Youtube/Instagram





Stefan Karić, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", u razgovoru za Pink prokomentarisao je Mensura Ajdarpašića, svog bivšeg prijatelja, i njegovo ponašanje u aktuelnoj sezoni "Elite".


Brojni gledaoci, ali i učesnici "Elite" koji Mensura Ajdarpašića poznaju iz prethodnih sezona rijalitija "Zadruga", kažu da je ovaj put prilično rezervisan, uzdržan i promišljen, te da su mu odgovori i izlaganja diplomatska. Karić kaže da je Mensur to, po svemu sudeći, naučio od njega:



"On mi je odličan ove godine, mislim da sam mu bio dobar primer i da je naučio na meni da mu nisu trebali psihijatri, psiholozi, ne znam ni ja šta sve, nego sam mu ja bio dovoljan da nauči kako treba da se ponaša." - kaže Karić.


 

Tri razloga zašto ljudi ostaju u braku iako je jasno da je kraj!









Setimo se i "afere naočare", naime Osman je Luku Majčicu ispratio u rijaliti "Elita", a pre toga je boravio kod njih u kući, a iz kuće je poneo naočare kojima se hvali u "Eliti".



Ovo ne bi bilo čudno da nije reč o sunčanim naočarima koje je svojevremeno Stefan dobio od Mensura Ajdarpašića, dok su bili u dobrim odnosima, a mnogi učesnici "Elite" spekulisali su o tome da je Majčica namerno te naočare poneo ne bi li provocirao Mensura po Karićevom nalogu. Stefan, međutim, kaže da to nije istina.












"Ma, budalaština, nikad u životu! Ja to nikada u životu ne bih uradio. Čak sam rekao Luki da mi ni slučajno ne uzima baš te naočare, da ne ispadne da sam neki svoj poklon dao... Pritom, te naočare obožavam, nosio sam ih dok ih on nije uzeo. Ja taj period nisam bio kod kuće, a on je iz moje kuće izašao ponevši te naočare." - priča Stefan, koji je Majčicu optužio da mu je iz kuće ukrao garderobu i obuću:


"Ima tu još nekih stvari koje sam video na njemu, pa sam se iznenadio, ali nema veze. Izaći će, pa ćemo videti, mentolčina! Garderobu, patike, nebitno... Ima stvari koje sam mu dao, ima stvari koje sam rekao da mi ne dira, ali nema veze."- kaže Karić, a vi u nastavku pogledajte u video snimku šta je rekao o novoj devojci i u kom smeru to ide.








 

Škorpija horoskop: Tajnovita i snažna osoba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>