Region

Svet

Marko Louis objavio je novi spot za pesmu Ja sam želeo! (VIDEO)

Talentovani muzičar Marko Louis objavio je novi spot za pesmu “Ja sam želeo” koja je novi singl sa  šestog studijskog albuma „Beskraj II „ objavljenog u junu za izdavačku kuću Balkan art Collaboration. Muziku i aranžman potpisuje Marko Louis, tekst Slavko Milovanović, a reditelj spota je Rene Miškolci.

Marko Louis objavio je novi spot za pesmu Ja sam želeo! (VIDEO) Foto: Rene Miškolci





“Pesma JA SAM ŽELEO je bila poslednja u izboru za album Beskraj II jer je bila planirana za drugog izvođača, ali sam se toliko zaljubio u nju da je ipak pripala meni. Sa Slavkom Milovanovićem sam sarađivao na pesmama Ćutaću, Ružice koje su postale veliki hitovi, tako da se nadam  da će i “Ja sam želeo” da nastavi tim putem. Verujem da ću još puno sarađivati sa Slavkom” rekao je Marko Louis i dodao:


“ Reditelja Renea sam upoznao na snimanju dokumentarnog filma “Gru tu je “ i on je radio spot za pesmu “Dude” za Nečistu krv. Čekao sam trenutak da ga ponovo pozovem da radimo na nekom novom spotu i evo prilike, jer  Rene Miškolci je divan čovek, pozitivan i veoma kreativan.”  izjavio je Marko Louis









Sa novim singlom Marko najavljuje pre svega koncert u Domu Omladine Beograda 21. decembra, gde je imao nezaboravne trenutke. U međuvremenu Marko će imati nastupe:



20.okt u Podgorici, 
26.okt u Čačku,
2.novembra Jazz Festival, Kragujevac
10.novembra Pančevo dvorana Apolo…




Sa zadovoljstvom će učestvovati i u koncertnom projektu Disney 100. 

Marko je tokom cele godine koncertno aktivan i veoma vredan, kreativan u svom studiju gde osmišljava nove pesme i sarađuje sa mnogobrojnim kolegama što  ga ispunjava i čini srećnim. Uskoro nove informacije iz Markove muzičke radionice, a do tada uživajte u novom spotu “Ja sam želeo”.




 




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>