Svet

Region

Jeziva životna priča! Ko je Julija Lemigova, žena Martine Navratilove?

Ko je Julija Lemigova, žena Martine Navratilove, slavne teniserke? Jeziva životna priča obe žene puna je uspona i padova. Julijin sin nađen je mrtav u kolevci, a način smrti muža zaprepastio je i policiju.

Jeziva životna priča! Ko je Julija Lemigova, žena Martine Navratilove? Screenshoot/Instagram





Martina Navratilova danas slavi 67. rođendan i trenutno uživa u ljubavi sa Julijom Lemigovom, ruskom misicom koja je ima jezivu životnu priču.


Martina i 15 godina mlađa Julija srele su se u Parizu. Tada su otišle zajedno na doručak i otada su nerazdvojne. Venčale su se 2014. godine i zajedno brinu o dve Julijine kćerke, Viktoriji (22) i Emi (18).



Julija Lemigova je rođena u Moskvi 1972. godine, kao kćerka pukovnika Crvene armije. Bila je prva pratilja na izboru za Mis Sovjetskog saveza 1990. godine, ali pošto je pobednica diskvalifikovana jer se ispostavilo da je maloletna, Julija je postala misica. 


Na izboru za Mis Univerzuma iste godine, bila je druga pratilja.

Julija Lemigova bila je krajem devedesetih u vezi sa francuskim bankarom Eduarom Sternom, sa kojim je dobila sina. Mali Maksimilijan pronađen je mrtav u kolevci i istraga je utvrdila da je umro od sindroma "tresene bebe", dok je bio sa novom dadiljom.




Kad beba plače satima, možete doći u iskušenje da je agresivno protresete da već jednom prestane! Posledica takvog trešenja je takozvani sindrom tresenog deteta, a žrtve su bebe od samo nekoliko nedelja starosti, ali i deca do pete godine. Tako jak i nekontrolisan pokret izaziva trajno oštećenje mozga, a u 25% slučajeva posledica je smrt deteta!










2005. godine njen suprug Eduardo pronađen je mrtav u stanu u Ženevi!


Istražitelji su bili zaprepašćeni načinom na koji je ubijen, naime pronađen je u spavaćoj sobi, obučen u lateks boje kože, sa veštačkim pe**som uguranim u otvor u telu i izrešetan mecima. Zbog ovog ubistva je uhapšena njegova ljubavnica Sesil Brosar, koja je priznala da ga je ubila tokom sado-mazo odnosa. 



Eduar je bio rođen na isti dan kada i Martina Navratilova, 18. oktobra, ali 1954. godine, a Navratilova 1957.


Julija sada učestvuje u rijalitiju "Prave domaćice Majamija", a mnoge zanima ko je otac njenih kćerki, jer se sigurno zna da to nije pokojni Eduar. Ćerke je dobila iz veza sa dva različita muškarca, čija imena nikad nije želela da otkrije javno.

 

Sanovnik: Kada se novac pojavi u vašim snovima...









O svojoj supruzi, Martini Navratilovoj, Julija uvek govori uz dozu divljenja i poštovanja prema svim nevoljama koje je prošla.

"Odmah sam sa Marinom podelila svoje tragedije, svoj bol i tugu, oni su deo mene. Uspela sam da pobedim strah od držanja za ruke u javnosti tek kada smo se preselile u Majami. Ona je druga majka mojim devojčicama", rekla je Julija Lemigova.

"Moja supruga Martina, upravo je pobedila dva raka u isto vreme, i ne mogu biti ponosnija na njenu snagu i odlučnost. Njena hrabrost me inspiriše svaki dan. Zahvalne smo za svaki trenutak i znamo da smo zajedno jače nego što bismo ikada mogle same", napisala je Julija svojevremeno na Instagramu.

 

Misterija prošlih života: Da li se tvoja duša krije iza deja vu i snova!?


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>