Elita 7

Parovi

Bebica i Teodora napustili žurku ranije! Pao je i prvi poljubac! (VIDEO)

Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić su napustili žurku ranije, a onda je pao i prvi poljubac u hotelu. Tu se pojavila i Miljana Kulić koja je želela da ih ometa...

Bebica i Teodora napustili žurku ranije! Pao je i prvi poljubac! (VIDEO) Screenshoot/Youtube







Macanović je dopratio Teodoru do kupatila i tu se dogodio i poljubac... Ona nije mogla da mu odoli, a da li će ozvaničiti vezu, ostaje nam da vidimo.









Teodora Delić legla je u krevet pored Nenada Macanovića Bebice nakon tuširanja, a on se pribio uz nju, te su se sve vreme smejali:


"Samo da objasnim gledaocima da sam se istuširala i legla, a on je ovde došao...Neću da ležim ovde, dosadno mi je." - rekla je Teodora.



"A šta želiš, da ti ispunim te želje." - rekao je Bebica, nakon čega je ona prebacila nogu preko njega.




 

Selma Bajrami: Muž me je maltletirao, ne dozvoljava da vidim sina! (VIDEO)



 




A onda je idilu prekinula Miljana Kulić...


"Ajde izađi napolje, rekao sam ti da ne možeš da ideš ovuda, budaletino jedna. Je**m ti mamu klošarsku." - rekao je Bebica.


"U snovima, voleo bi ti." - drala se Miljana.


"Miljana Kulić je dokazala da smo joj mi bitni i da ovog dečka nije prebolela...Ona će da ti kvari sve, neću sa tobom da budem nikad u životu." - rekla je Teodora Delić.

"Zola moj svaka kopija bi da bude kao original. Di džej Zola." - drala se Miljana.


"Na šta ti ja ličim, da mi se smeju ljudi napolju. Vi ste bolesnici svi kompletno. Ja ću da završim sa tobom, ovo meni ne treba, pored dečka divnog koji ćeš mi ti ku**c sa ovim tvojim bolesnicama." - rekla je Delićeva.





 
 

Sanja Vučić o teškom periodu života! Neobjašnjiva tuga!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>