Ostalo

Sme�no

Misterija prošlih života: Da li se tvoja duša krije iza deja vu i snova!?

Saznaj da li je tvoja srodna duša već prošla kroz vekove, čekajući da se ponovno spojite u drugom obliku. Misterije prošlih života su možda bliže nego što misliš...

Misterija prošlih života: Da li se tvoja duša krije iza deja vu i snova!? Svet Plus






Zaroni u dubine svoje duše i istraži neobjašnjive tragove prošlih života. Da li je déjà vu samo proizvod uma ili su to sećanja koja prelaze iz jednog života u drugi? Otkrij kako snovi postaju vrata ka davno zaboravljenim avanturama i zašto te određene osobe privlače poput magnetskog polja. 


Zamisli situaciju: gledaš nekoga u oči po prvi put, ali osećaš tu čudnu povezanost, kao da ste zajedno preživeli neki davni život. Da li je to samo igra mašte ili zaista postoji nešto više od ovog trenutnog života?



Osvrnimo se na pitanje koje kola među ljudima - verujemo li u prošli život?

Često, tragovi prošlih života iskažu se kao snažan strah ili trenuci déjà vu. Nauka modernog doba tumači déjà vu kao psihološki fenomen, rezultat preklapanja neuroloških sistema ili posledicu umora i stresa. Međutim, postoje i oni koji tvrde da su to zapravo sećanja iz prošlih života.

I onda tu su snovi. Ne oni obični, već oni realni do najsitnijih detalja. Ako sanjaš o nepoznatim mestima iz ovog života ili ponavljaš iste scene, možda tvoja duša nosi teret prošlih avantura. I nije bitno da li su to doslovna sećanja ili simboli s porukom.

 

Kad sve možeš sama i nikome ne duguješ objašnjenje...








A šta je s onim trenucima kada te određeni ljudi ili kulture neodoljivo privlače? To nije samo slučajnost. To su tragači koje tvoja duša pamti, iako ti možda nemaš pojma.

I ako ti je nešto izuzetno lako, a drugima nije, možda je to zato što si već bio tu ili govoriš taj jezik u nekom drugom životu.

Na kraju, tu je i koncept "srodne duše". Psiholozi se ne mogu složiti, ali ideja da duše putuju kroz vekove u različitim telima izaziva živahne debate. Možda ne gubimo nikoga dragog, možda se svi ponovno sretnemo, ali u drugačijem obliku.
 

Njegove pesme svi pevaju u kafanama, a ne znaju ko je on! (VIDEO)




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>