Region

Svet

Aleksandra Prijović: Zaslužila sam ovo! Svi su koštali više od mene!

Pevačica Aleksandra Prijović prisetila se početka svoje karijere ali i cene nastupa... Zaslužila sam ovo! Svi su koštali više od mene i svi su više radili!

Aleksandra Prijović: Zaslužila sam ovo! Svi su koštali više od mene! Screenshoot/Instagram




Kao što je poznato, Aleksandra Prijović je održala tri koncerta u Beogradu, u Areni ali i zakazala pet koncerata u Hrvatskoj, a sada se prisetila svoji početaka i takmičenja u "Zvezdana Granda".


"Najveću podršku sam dobila od Žike Jakšića kad sam ušla u finale, kad sam potpisala ugovor i počela da radim, da snimam pesme. Eto, koliko je prošlo godina i dalje imamo fenomenalnu saradnju, tačnije prelep odnos. Uvek su i Saša i on bili tu za mene šta god da je u pitanju, za svaki savet znam da mogu da pozovem u bilo koje vreme"  - ispričala je Prija za koju kažu da je zaradila milion evra od Arene.








"Kada sam počela da radim i godinu dana nakon što sam potpisala ugovor za Grand, svi su koštali više od mene i svi su više radili, meni je to došlo vremenom i cena je rasla, ali nikada mi nije bilo krivo. Ja sam govorila uvek:

"Hvala Bogu, neka radi, neka košta sto puta više jednog dana ću i ja". Mislim da ljudi kada veruju sebi i ne žele drugima loše, jer se ja i danas radujem zbog svačijeg uspeha, meni ne može da bude krivo. Ja želim svima sve najbolje i kada je čovek siguran u sebe i radi pošteno, ne može drugačije da mu se desi, zaslužila sam sve ovo"
- ponosna je Aleksandra Prijović na svoj uspeh.
 

Problem vam je nadimanje stomaka i pražnjenje creva?! Rešenje je pred vama!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>