Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 16. oktobra do 22. oktobra 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:





VAGA

Hrana

Svoj imunitet, ali i generalno stanje organizma možete poboljšati unosom svežeg voća i povrća, ribom. Dosta salata, a prijaće vam i čajevi, naročito od kamilice i nane.

Ljubav

Vaše želje i potrebe kroz emotivno partnerstvo teško da mogu biti zadovoljene u potpunosti. Lakše ćete dolaziti do stabilnosti i mira ukoliko očekivanja svedete na razumnu meru i pronalazite radost u malim stvarima. Teško je da sada možete biti zadovoljni – jer koliko god želeli da sebe stavite na prvo mesto, ispadaće da partneru trenutno niste prioritet. I to je potpuno normalno – dođu takvi periodi. Dođu i prođu i ne treba praviti dramu oko toga…niti se zarozavati bespotrebno. Slobodne Vage – nekih vrlo primamljivih, intrigantnih i strasnih dešavanja sada može biti. Uživajte i ne razmišljajte mnogo.

Posao

Poslovno se situacije odvijaju dosta korektno. Ok, možete malo biti zabrinuti kakav ste utisak ostavili u nekim dogovorima, prezentacijama, komunikaciji sa potencijalnim saradnicima – ali nema razloga za tako nešto. U dobrom ste periodu – motivisani, precizni, sa više nego dobrim idejama. Umete da se fokusirate na ono što je zaista važno i da to odradite na pravi način. Nešto više tenzije očekujte u prvih par dana radne nedelje – a to vam je istovremeno i pomalo izazovan period po pitanjima finansija.

Zdravlje

Osetljivost respiratornog i urinarnog trakta.








ŠKORPIJA

Hrana

Izbacite iz jelovnika previše masnu hranu, više se okrećite ka namirnicama koje su kuvane. Izbegavajte prženo. Potrebni su vam i cvekla, brokoli, spanać, zelena salata, kao i više citrusa – naročito limuna.

Ljubav

Umete biti nervozni i nestrpljivi ovih dana, možda opterećeni nekim pitanjima koja se vezuju za partnera ili za vaš odnos. No, voljena osoba trenutno ima sluha za vas i ume da umiri vaše nemire – pa će, ako ne računamo par varničastih momenata – vaš odnos biti prilično solidan tokom ovog perioda. Da li ćete biti u potpunosti ispunjeni i mirni? Pa, teško – jer vi hoćete da sada ili sve rešite ili da sve držite pod kontrolom svog budnog oka – a to je prilično nemoguće. Slobodne Škorpije – u periodu ste kada se mogu započeti i razvijati prilično ozbiljne ljubavne priče. One koje mogu trajati.

Posao

Vaša nestrpljivost je dosta izražena – a imaćete osećaj da ono što želite da realizujete ide sve sporije i sporije. Naravno, to je vrlo subjektivan pogled – stvari se odvijaju više nego korektno, a to što se vama žuri trebalo bi da naučite da kontrolišete. U dogovorima budite pažljiviji, nemojte vršiti pritisak na sagovornika i nemojte dozvoliti da vam tvrdoglavost pokvari ono što ste do sada postigli. Nedelja je i dobra i loša – dobra, jer će rezultata biti, a loša zato što oni neće biti onakvi kakvima se nadate.

Zdravlje

Mogućnost povreda, osetljiv urogenitalni trakt, infekcije.

 





STRELAC

Hrana

Krvnu sliku koja je nešto slabija u ovom periodu, možete popraviti ribom, džigericom, piletinom, ćuretinom, uz dosta zelenog lisnatog povrća, naročito spanaća. Izbegavajte prazne kalorije kroz slatkiše.

Ljubav

Ulazite u ovu sedmicu na neki način poljuljani, prepuni pitanja, možda sumnjičavi i sa naglašenom ljubomorom. Bilo bi dobro da iz nje ne izađete na isti način, pogotovo što za vašu „huku“ u glavi trenutno i nema realnih osnova. Ok, partner deluje kao da mu je sada bitno sve osim vas ali to nije automatski signal za uzbunu. Uostalom, imate lek – a to je komunikacija i otvorenost, koju ne biste trebali da izbegavate. Slobodni Strelčevi – onako, eventualno neka sitna zanimacija, komunikacija i flertovanje. Ništa specijalno – čisto da vam malo prođe vreme između dva druženja ili izlaska.

Posao

Prvih par dana ove sedmice ili nećete biti raspoloženi za posao ili će vas obaveze smarati i biti vam neinspirativne. To može da se odrazi i na vaš radni učinak pa da u ovom periodu kasnite ili pravite greške (biće ih lako ispraviti, ali bi bilo bolje da budete fokusiraniji na ono što radite). Svi poslovni rezultati su sada polovični – oni suštinski neće biti loši, ali vi nećete biti baš zadovoljni, jer ćete očekivati više. Finansijama prilično loše baratate, pa gledajte da ne stvarate nepotrebne troškove.

Zdravlje

Nivo energije prilično oscilira.

 
 

Ruski napitak koji topi salo neverovatnom brzinom! (RECEPT)










JARAC

Hrana

Ulazite u period kada imunitet može postati problem, pa pokušajte da to na vreme predupredite. Kombinacija limuna, narandže, ananasa, banane, cvekle i šargarepe je dobitna po vas.

Ljubav

Situacija u vašim emotivnim relacijama nije loša. Komunikacija vam nije uvek savršena, ali se da popraviti – pogotovo ako vi ne budete suviše „tvrd orah“ po nekim pitanjima. Takođe – ako povremeno stavite obaveze na stranu i više se posvetite voljenoj osobi – to će biti samo plus i za vaš odnos i za vas dvoje. Iskoristite svaki slobodan trenutak za neke zajedničke, fine, opuštene momente i za strast – i nema glava da vas boli. Slobodni Jarčevi – vrlo je interesantan ljubavni period za vas. Em vam se otvara prostor za više izlazaka i društvenih aktivnosti, em neke vrlo zanimljive osobe mogu početi da se pojavljuju.

Posao

Trebaće vam nešto više strpljenja za one sa kojima radite i sarađujete – ali uspevaćete da pronađete zajednički jezik. Ovo može biti vrlo korektan i solidan poslovni period za vas – funkcionisaćete na dnevnoj bazi više nego dobro, imati solidne dogovore, a ukoliko je u protekloj nedelji postojala tenzija između nadređenih i vas – sada će odnosi doći u normalu. Dolaze vam dobre poslovne šanse i predlozi, razmislite o onome što vam se nudi jer deluje dosta povoljno. Finansije su korektna stavka.

Zdravlje

Osetljivost kičme i zglobova. Mogući problemi sa urinarnim traktom.

 




VODOLIJA

Hrana

Kako otpočnete sedmicu, tako će vam biti do kraja. Ako od ponedeljka navalite na klopu, naročito na slatkiše, nećete moći da se uvedete u red. Ukoliko sedmicu otpočnete umereno, tako ćete funkcionisati i na dalje.

Ljubav

Ne mogu reći da će odnos sa voljenom osobom biti loš, jer neće. S druge strane gledano – da ćete biti u nekom spektakularnom raspoloženju i gomili dobrih dešavanja – isto nećete. Funkcionisaćete, u nekom danu bolje, u nekom lošije. Ne izgleda kao da će biti trzavica, pre izgleda kao da će vam povremeno biti dosadno, statično, neinspirativno. Bitno je da ste tu jedno za drugo i da se podržavate, a lepršaviji dani će doći. Slobodne Vodolije – ima kao nekih dešavanja, komunikacije, možda i flertića. Ali sve je to sitno ili se dosta lagano razvija. Pravih dešavanja je malo, možda po koji inspirativniji momenat sredinom nedelje.

Posao

Ambicija, ali i želja da „isterate svoje“ je prilično naglašena ovih dana. A i biće vam potrebna, jer ne deluje kao da je opuštena i mirna nedelja pred vama. Pritisak na vas postoji – što od strane saradnika, što od strane nadređenih – ali vi sa tim pritiskom sada možete da se nosite. Umaraće vas i neke situacije koje će se ponavljati kroz posao i imaćete momente kada nećete biti inspirisani. Jedino što će vas istinski pokretati sada jeste mogućnost zarade – a ona jeste naglašena u ovim danima.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija.

 

RIBE

Hrana

Ribe neka se bace na kuvanu, barenu hranu. Na vašem stolu je u ovom periodu neophodno i više ribe, a manje mesa i mesnih prerađevina. Slatkiše u potpunosti izbacite i konzumirajte citruse.

Ljubav

Bolja je situacija u vašim partnerstvima, mirnija, stabilnija. I tako može biti i na dalje ukoliko se oboje potrudite oko toga. Više uživajte sa partnerom, a manje obraćajte pažnju na sitnice koje smetaju. Jer, oko sitnica se može lako dogovoriti ako postoji obostrana volja i želja da se iskomunicira i reši. Slobodne Ribe – više osoba može biti zainteresovano za vas ili pokušavati da vam se približi. Svaka od njih ima različitu taktiku i različite stvari vam „nudi“. Vi jeste zaintrigirani, ali prilično oprezni – što i jeste dobar potez. Dajte sebi vremena da otkrijete šta zaista želite i ko bi mogao biti pravi za vas.

Posao

Dosta korektna poslovna situacija tokom ove nedelje – ako zanemarimo da će vam prvih par dana verovatno biti sa nešto lošijom organizacijom i da ćete pokušavati da funkcionišete na više strana istovremeno. Ali, snaći ćete se. Prepreke sa kojima se budete suočavali mogu vam sada doneti samo kratkotrajan zastoj – rešićete ih vrlo brzo i više nego uspešno. Finansijama biste bili više nego zadovoljni da ne postoje izraženiji troškovi – bilo oni regularni, bilo ulaganja u posao ili u kuću.

Zdravlje

Sitnija zdravstvena problematika.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>