Elita 7

Parovi

Mensur Ajdarpašić imao suočavanje sa Milicom Veselinović! (VIDEO)

Mensur Ajdarpašić imao je suočavanje sa bivšom devojkom, Milicom Veselinović i to u "Rajskom vrtu" preko "Drveta mudrosti". Prvo što ga je upitala je da li mu je poznata šifra "Bao".

Mensur Ajdarpašić imao suočavanje sa Milicom Veselinović! (VIDEO) Screenshoot/Youtube


"Dobro veče Mensure, kako si nam danas?" -pitalo je drvo, odnosno Milica Veselinović."Okej, svaki dan sam isto." -rekao je Mensur Ajdarpašić.


"Zašto si se tako zbunio?" -pitalo je drvo (Milica).

"U ovo doba nikada nije bilo drvo i nisam očekivao tvoj poziv." - rekao je Ajdarpašić.


"Da li ti je poznato "Bao"?" -pitalo je drvo (Milica).

"Ne" -rekao je Mensur.

"U redu je Mensure. Koliko košta Šanel parfem? " -pitalo je drvo (Milica).

"Nisam siguran." -rekao je Mensur Ajdarpašić.Usledilo je pitanje zašto se stidi Milice Veselinović:


"Ne bih nešto preterano o tome govorio. To je bilo i više me ne zanima. Na to pitanje sam već dao odgovore. Nemam više veze sa tom osobe a ako sam rekao da je se sramim, neka tako bude." -rekao je Mensur.

"Da li si bio folirant u odnosu sa Milicom? U istom prostoru si trenutno gde si boravio sa njom u ljubavnoj idili." -pitalo je drvo (Milica).


"U svakom odnosu u kojem sam bio, bio sam prirodan, to što je sada greška to je drugo. bila je pogrešan izbor."  -rekao je Ajdarpašić.


"Pre ulaska u Elitu rekao si da je Milica htela da bude sa tvojim bratom." - rekao je glas drveta iza koga se krila Milica Veselinović.


"Nisam siguran ali mi je brat u jednom trenutku pokazao jednu poruku ali ja kada završim nešto to je to."  - rekao je Mensur.


Da li si završio i kada si pisao sa lažnog profila, Milica je pokazala dokaze napolju -reklo je drvo (Milica).


"Ja nisam pisao nikome a i da jesam moja stvar. Ti dokazi ne postoje ali ću pravnim putem potražiti zaštitu ako se nastavi nešto za šta znam da nije istina. Kontaktiraću advokate."  -rekao je Mensur.
"Drago mi je što si bio iskren. Želim ti svu sreću u novom početku..." - poželela je Milica Mensuru.Detalje pogledajte u video klipu:
 

Kremasti čokoladni kolač iz činije! (RECEPT)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>