Region

Svet

Jelena Golubović o presudi: Nije se pokajala, mora da odsluži svoje!

Rediteljka Jelena Golubović o Slađinoj presudi i zabrani prilaska. Slađa Petrušić se nije pokajala, mora da odsluži svoje! 

 Jelena Golubović o presudi: Nije se pokajala, mora da odsluži svoje! Screenshoot/Instagram




Rediteljka i bivša rijaliti učesnica, Jelena Golubović, oglasila se i dala komentar o slučaju koji se dogodio 2015. godine, kada ju je Slađana Petrušić pretukla. Slađana Petrušić je osuđena 2019. godine u Trećem osnovnom sudu prvostepenom presudom na šest meseci zatvora.


"To je bilo pre par godina. Tačno je da je osuđena na 6 meseci zatvora, ali nema zabranu prilaska, niti je ikada imala. Slađa po presudi tu kaznu mora da odsluži jer se nije pokajala, ali ne znam šta će dalje biti sa slučajem." - kaže Jelena Golubović, a potom otkriva da joj se Slašana javila:


" Izjavila mi je saučešće kada mi je umrla baka, pre tri godine, zajedno sa tadašnjim partnerom. Ne mogu da kažem da smo u korektnim odnosima sada, ali sam ostavila to iza sebe. Nemam vremena da mislim o tome, fokus mi je na knjizi i eksperimentima. Ne pratim toliko dešavanja u Srbiji, fokusirana sam na ruski jezik, na nove prijatelje i okruženje."- rekla je Golubovićeva za Telegraf.


 

Najmoćnija ruska astrološkinja, tri znaka horoskopa smatrala je posebnim!








Pre ulaska u sudnicu ( za gore pomenuto delo) u hodniku je nastao haos. Slađana petrušić je uključila kameru i snimala Jelenu Golubović, dobacujući joj da ima "dobre butkice", a video je kasnije objavila na svom Instagram profilu.


Sudija je pokušavao da održi red tokom sudskog procesa, ali to je teško išlo jer su Slađana i Jelena konstantno ometale suđenje i upadale mu u reč.



"Morate naučiti šta je rijaliti, a šta život" - rekao je tada sudija Petrušićevoj. A uzricanje presude izgledalo je ovako:


"Slađana Petrušić osuđuje se na šest meseci zatvora. Niste izrazili kajanje, ne shvatate težinu učinjenog dela i zbog toga dobijate ovakvu kaznu. Nadam se da ćete, dok budete izdržavali kaznu, shvatiti svoju grešku."
 

Kako je preminula voditeljka Slađana Petrušić!

Slađana Petrušić lažirala svoju smrt, pa optužila medije da prenose lažne vesti!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>