Region

Svet

Marko Bulat se oglasio povodom zdravstvenog stanja svoje supruge!

Marko Bulat se oglasio povodom zdravstvenog stanja svoje supruge! Njeno telo je ne sluša kako treba, bori se sa samom sobom, kaže pevač.

Marko Bulat se oglasio povodom zdravstvenog stanja svoje supruge! Screenshoot/Instagram






"Čekam je da se vrati. Ona je dobro, njeno telo je ne sluša kako treba, bori se sa samom sobom, a mi smo tu da joj pomognemo, kako bi se osećala lakše i bolje, da ne misli da je teret svima", rekao je Marko Bulat, a onda otkrio kakve probleme Marija ima:


"Kičma nije rešiv problem, pogotovo kada dolazi starost i godine. Samo deset posto ljudi boluje od jednog i drugog u isto vreme. Pre osam godina, kada smo se upoznali, primala je to gvožđe, išla je po dnevim bolnicama. Samim tim joj ceo sistem nije funkcionisao kako treba. Srce joj je lupao, puls 120 u mirovanju. Takođe, od porođaja joj se nisu vratili trbušnjaci. Ima troje dece koje je rodila".- kaže Bulat.







Marija Bulat je zbog problema sa kičmom završila u invalidskim kolicima, a nedavno je progovorila o toj situaciji.


"Ja se ne opterećujem tim dijagnozama, šta god da mi kažu, ja bih prihvatila kao prehladu. Slušam savete lekara, ali najviše sebe slušam, jer mislim da mnogo toga ide iz glave. Ovo su neke tehničke stvari koje ne mogu biti iz glave. Imam skolizio i kifozu kičme, na desetine diskushernija, imam neke frakture u glavi i tešku anemiju koja narušava kvalitet života. Trudimo se da mi kvalitet života bude bolji, ali da će nešto suštinski biti bolje, neće" - ispričala je Marija bulat u emisiji na Hype tv, što možete pogledati u videu ispod:









 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>