Style

Ljubav

Stižu promene za vas ako ste LAV u horoskopu!

Kratak vremenski period u kome se dešavaju i pomračenje Sunca i pomračenje Meseca naziva se „koridor pomračenja“, stižu promene za vas ako ste LAV u horoskopu!

Stižu promene za vas ako ste LAV u horoskopu! Svet Plus





Turbulencije su u najavi ali ne treba se plašiti jer je ovo prilika za učenje i to novih karmičkih lekcija, posebno ako ste Lav u horoskopu.




Pomračenje Meseca je poseban period za Rakove, a pomračenje Sunca je jedan od najvažnijih događaja u lunarnom kalendaru za Lava.

Setite se svojih misli o odnosima ili porodici ranije, recimo tokom retrogradne Venere. Sada je vreme da uporedite svoje misli i počnete da pravite planove za budućnost onako kako je ispravno jer ponavljati greške nije rešenje i tako nećete stići do cilja.








Sa Suncem u Vagi, otvaraju vam se vrata ka novim, plodnim poznanstvima, dok kvadrat Sunca i Plutona dodatno jača vašu odlučnost.

Karijera je još jedna oblast u kojoj vas čekaju promene: ukoliko ste skloni preuzimanju prevelike odgovornosti, očekujte dar iz Univerzuma u obliku karmičke lekcije.








Ovaj period pomračenja će vam jasno pokazati da je važno brinuti se o sebi, pružiti sebi priliku za odmor i provoditi vreme sa voljenom osobom, jer je ona vaše utočište.

Koridor pomračenja označava vreme kada je važno promeniti pristup poslu. Lako možete zablistati na radnom mestu i postići visoke rezultate bez preteranog napora i preteranog isticanja pred bilo kime.






 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>