Region

Svet

Aleksandra Prijović: Svi vrlo dobro znaju da sam ja Srpkinja!

Pevačica Aleksandra Prijović, iako to nikada ne radi, odlučila je da demantuje vest kako se odriče svog naroda. Svi vrlo dobro znaju da sam ja Srpkinja koja je odrasla u Hrvatskoj!

Aleksandra Prijović: Svi vrlo dobro znaju da sam ja Srpkinja! Screenshoot/Instagram





Aleksandra je dala intervju za hrvatske medije, a sada je objasnila šta je rečenicom "Kad negde pročitam "srpska pevačica"... ja bih to izbacila. Ne volim da kažem da sam bilo čija - ja sam pevačica svih i volim sve" zapravo htela da kaže.



"lako nikada ne demantujem novinske natpise, u ovom slučaju imam veliku potrebu da vam se obratim vezano za tekst koji je juče izašao, gde se navodi da ne želim da se deklarišem kao srpska pevačica. Svi vrlo dobro znaju da sam ja Srpkinja koja je odrasla u Hrvatskoj. Moja porodica vuče porekla iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, kao i mnoge porodice na našim prostorima. 








Izjava koju sam ja dala je potpuno izvučena iz konteksta, a možda sa moje strane loše iskomunicirana jer sam želela da kažem da sam neko ko se oseća kao kod kuće u svim ovim republikama. Muzika treba da nas spaja a ne razdvaja. Žao mi je sto je poruka zajedništva i ljubavi prenesena loše- Nikada se ne odričem svog. Znam da ćete me razumeti."
- napisala je Aleksandra Prijović na svom Instagramu.












Aleksandra Prijović rasprodala je karte za četiri Arene u Zagrebu, a zakazala je i peti koncert u hrvatskoj prestonici. Pomenuti intervju možete čitati OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>