Style

Ljubav

Koridor jesenjeg pomračenja, opasan period upozoravaju astrolozi!

Koridor jesenjeg pomračenja, opasan je period upozoravaju astrolozi, a počinje 14. oktobra i završava se 28. oktobra. Jedan će znak horoskopa ipak imati sreće.

Koridor jesenjeg pomračenja, opasan period upozoravaju astrolozi! Svet Plus





Mističan period, koridor jesenjeg pomračenja za sve će biti na neki način "loš", samo će jedan znak horoskopa uspeti da ga preokrene u svoju korist pa će mu sve ići od ruke.


Sreća će biti na njihovoj strani, pa će osobe koje su u horoskopu Bik postizati sjajne rezultate, a imaće sreće i u ljubavi.



Bikovi, dobićete retku priliku da postignete važan životni cilj. Moguće je da će vam se desiti ono što ni u najluđim snovima niste mogli da zamislite.

Uspeh će pratiti Bika bukvalno u svim oblastima života. Biće i neočekivanih iznenađenja na polju ljubavi. Astrolozi ipak savetuju da ne vodite ozbiljne razgovore sa partnerom. 

U ovom periodu nema potrebe za donošenjem sudbonosnih i važnih odluka. Preterana emocionalnost može pretvoriti jednostavan razgovor u veliki sukob. Izbegavajte povišene tonove i pokušajte da ne namećete preterano ništa svoje, ni mišljenje, niti bilo šta drugo.
 

 

Boja kose koju preporučuju frizeri nakon 40 i 50 godine!







Ako ste se prethodno posvađali sa voljenom osobom i niste u najboljim odnosima, imaćete priliku da sve promenite. Vaša veza će biti na važnom testu. Sudbina će vam pružiti priliku da se isprave greške iz prošlosti.

Kada su u pitanju ostali znakovi horoskopa, ne treba se zadržavati na negativnom. Važno je samo da verujete u svoju snagu i samouvereno idete napred. Nema potrebe u svemu tražiti negativnost i plašiti se delovanja. Naravno, nebeska tela imaju uticaj na nas, ali on nije toliko značajan da bi u potpunosti kontrolisao sve segmente našeg života, piše Still.


Potrebno je da slušate svoje srce i ne plašiti se delate po tome. Ne izbegavajte komunikaciju i upoznavanje novih ljudi, jer to će vam pomoćii da sagledate svoj život iz nekog drugog ugla.
 

Kako najbolje ukloniti bubuljice i mitesere sa lica!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>