Elita 7

Parovi

Đedović žestoko o susretu Stanije i Aneli Ahmić! (VIDEO)

Žena i ljubavnica oči u oči! Ko je u pravu i ko ima prava da postavlja pitanja... Marko Đedović žestoko o susretu Stanije i Aneli Ahmić! 

Đedović žestoko o susretu Stanije i Aneli Ahmić! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






Stanija Dobrojević do detalja je ispričala koju priču o Aneli Ahmić i njenoj i Asminovoj ćerki Nori, kao i o celokupnom njihovom odnosu joj je Durdžić plasirao.




 



Kako je Veliki šef odobrio Stanijin ulazak u Elitu kako bi se suočila sa Aneli Ahmić i kako bi njih dve napokon rekle jedna drugoj šta imaju.



 




Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić nastavla su svoje suočavanje, tokom čega su obe otkrile detalje iz odnosa sa Asminom Durdžćem.







 




Aneli Ahmić je u razgovoru sa Stanijom Dobrojevć otkrila da je abortirala Asminovo dete kako bi joj dokazala da Durdžić laže da nisu bili intimni godinu dana.







 



Nakon razgovora sa Aneli Ahmić, Stanija se vratila u studio gde je razgovarala sa Dušicom i novinarima.

"Nema potrebe da ja nju gazim, mene zanima njena strana priče. Ja njoj nisam rekla ništa šta je on puštao u javnost, kakva je ona majka, ja nisam želela da se ona oseća kao da je ja napadam. Ona se meni ne dopada, mnogo laže, osetim ja to po energiji. Žena ženu oseća, ona da je pričala iskreno iz srca, ona ide na patetiku, ali ja to ne osećam. Jeste me poremetila, možda on i stvarno jeste lažov. Mene se te neke priče za stvari i kupovinu mi se ne poklapaju, isto kao sve što sam čula o njoj mi se ne poklapa, meni se ništa ne pododara." - rekla je Stanija.








 




Nakon što je Aneli Ahmić imala susret sa Stanijom Dobrojević reč je dobio Marko Đedović, a potom i Mensur Ajdarpašić.

"Meni je iskreno to što je ona došla, a druga stvar, mi je utisak Aneli, ovo je priča za Aneli za pola mozga i tri teletabisa: Stanija došla da se pere zbog medija, a meni nije jasno kako Aneli nije shvatila da neko ponižava. Ona nju pita odakle ti znaš koliko njen muž troši pare na švalerku. Ona je došla da vrati tu budalu, ovoj budali. 







A da ne pominjemo tu nomralnu porodicu koja zna kada ga je njihov sin stavio u nju, problem je pita, a mama vodi evidenciju kada je je*ao i još priča to Staniji. Njegova majka priča koliko ga je on puta stavio, gospode, a to što govore da su neki ljudi lažni verski verodostojnici, te priče, to nemam komentar. Ovo može da popu*e Lala. Dipsi i Po. I sada dolazi da se opere a zna koliko para je potrošio po njoj. Još i to da se Stanija nije bavila internetom i nije istražila ko mu je žena i sve to."
- rekao je Marko Đedović.

"Mene mori jadna stvar. stalno sre priča o parama, ja ne znam šta bnih sve rekao Staniji da sam na Anelinom mestu, ona bi završila u jezeru. Niko nije osporio da je on nju ostavio sa detetom." - rekao je Mensur Ajdarpašić.




 




Marko Janjušević Janjuš, bio je naredni sagovornik Darka Tanasijevića u emisiji ''Pitanja novnara'', kako bi prokomentarisao razgovor Aneli Ahmić i Stanije Dobrojević.

"Ko je Stanija, da joj Aneli objašnjava da li nosi lažan prsten, ili ne? Pazi sad, Stanija koja govori da nije kriva, nego ko je? Ne može samo Asmin da bude. Nije mi jasno kako se Aneli rukuje sa njom, šta ona ima da se rukuje sa njom, ako se već suočavaju. Stanija nije veveric, namazana je ona jako. Došla je s prstenom na ruci, a nisu zajedno,. Pokazuje prsten njenog muža na svojoj ruci. Ko se ovde sa kim sprda?" - dodao je Janjuš.









 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>