Svet

Region

Novi video prikazuje poslednje trenutke repera Tupaka Šakure pre pucnjave! (VIDEO)

Novi video prikazuje poslednje trenutke repera Tupaka Šakure pre pucnjave, a osumnjičeni za njegovo ubistvo pojavio se prvi put pred sudom!

Novi video prikazuje poslednje trenutke repera Tupaka Šakure pre pucnjave! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






Taj snimk prikazuje Tupaka Šakuru kako napušta MGM Grand u Las Vegasu u septembru 1996. godine, samo nekoliko sati pre nego što je ustreljen. Šezdesetogodišnji Duane Keith Davis optužen je za ubistvo i pojavio se na svom prvom sudskom saslušanju ranije ove nedelje, a snimak možete videti OVDE.





Duane "Keffe D" Dejvis, stajao je u lisicama, obučen u tamnoplavu zatvorsku uniformu i plastične narandžaste papuče. On je trebalo da bude optužen u sredu, ali je saslušanje prekinuto nakon što je zatražio od okružnog sudije okruga Klark Tijera Džonsa da odloži saslušanje dok pronađe branioca u Las Vegasu.



Prošlog petka, Dejvis je priveden u blizini svog doma u hendersonskom predgrađu. Iste večeri, Okružni sud Klark je podigao optužnicu istražne porote koja ga optužuje za ubistvo Tupaka Šakura. Dejvis je odbio zahtev za intervju iz zatvora, gde je bez kaucije.

Istražna porota je takođe odlučila dodati tačke optužnice koje se odnose na upotrebu smrtonosnog oružja i navodne aktivnosti bandi. Eventualna osuda Dejvisa mogla bi značiti dodatne decenije kazne. U Nevadi, osoba može biti proglašena krivom za ubistvo ukoliko je pomogla drugoj osobi u izvršenju zločina.

Edi Fal, advokat iz Los Anđelesa, potvrdio je agenciji AP da je dugogodišnji lični advokat Dejvisa i da mu pomaže u pronalaženju pravne zastupljenosti u Nevadi.






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>