Region

Svet

Mia Borisavljević saznala ko joj je razlupao lokal! Policija rešava slučaj!

Pevačica Mia Borisavljević saznala je ko joj je razlupao lokal u Valjevu! Policija rešava slučaj!

Mia Borisavljević saznala ko joj je razlupao lokal! Policija rešava slučaj! Screenshoot/Instagram





Lokal Mie Borisavljević je bio kamenovan i potpuno uništen, a pevačica se sa suprugom Bojanom pojavila na rođendanu Stevana Radivojeviča i tada je progovorila o onome što se desilo nedavno. 



Pre nekoliko dana doživela je pravu dramu kada joj je kamenovan i razbijen lokal u kojem je otvorila fitnes centar u Valjevu zajedno sa svojim suprugom.




"Saznala sam ko je. Policiji je prijavljeno sve i slučaj se rešava. Ljudima u mom rodnom gradu je bilo drago što otvaram lokal, ali je očigledno i nekima zasmetalo."












Mia Borisavljević otkrila je da mnogo više voli da daje i kupuje drugima poklone nego da njoj donose jer ima stav da su mnogi nedoumici oko poklona kada je ona u pitanju iz više razloga, te da joj je najgore kada je zovu i pitaju šta joj treba. 


"Mislim da se ljudi zaista previše opterećuju tim poklonima i da to treba da bude znak pažnje što je neko došao na rođendan i izdvojio svoje vreme. Mislim da stvarno ti pokloni nisu uopšte toliko bitni i mislim da u krajnjoj liniji novac i možda najbolja moguća opcija, pogotovo ako idete na nečiji dečiji rođendan i da ne znate tačko kako ono izgleda."




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>