Region

Svet

Viktorija se samo jednom udala zvanično, a njen suprug preminuo je od gladi!

Pevačica Snežana Mišković Viktorija, samo se jednom zvanično udavala, a njen suprug preminuo je od gladi!

Viktorija se samo jednom udala zvanično, a njen suprug preminuo je od gladi! Screenshoot/Youtube




Bez obzira na poslovne uspehe, Viktorijin život nije bio bajka. Pevačica se samo jednom udala zvanično, a njen suprug je preminuo od gladi i nađen je u haustoru.


Brak je ozvaničen samo posle deset dana veze 1982. godine ali je i krako trajalo.  Razvela se posle devet godina, a jednom  prilikom je izjavila da je njen brak ličio na raspad sistema. 

Naglasila je da je njen tadašnji muž bio rastrzan između žene, roditelja i narkotika.


"Jednom su mi javili da je mrtav, ja se isplakala, kukala, a on, nije se nije javljao, krio se od dugova. Kada sam videla da mu nema povratka, razveli smo se. To je bilo 1993. godine i od tada smo izgubili svaki kontakt." - ispričala je Viktorija ranije, a njenog bivšeg supruga su pronašli 2011. godine mrtvog u haustoru. 



"Pre nekoliko meseci su mi javili da su ga našli u haustoru i da je završio na najstrašniji mogući način. Kao beskućnik, bez dijagnoze. Nije se predozirao, niti je pio alkohol. On je jednostavno umro od hladnoće i gladi." - ispričala je Snežana godinu dana posle njegove smrti.


Viktorija je imala i problema sa drugim mužem. Njena želja da se ostvari kao majka se ostvarila, ali je imala tešku borba za starateljstvo nad ćerkom Tarom. Kako je govorila, njen bivši partner pokušao je da ospori njene kvalitete i sposobnosti.

Pevačica je posle koncerta u Skoplju doživela veliku tragediju. Izgubila je bebu - piše Story. Posle svih krahova Viktorija se povukla iz javnosti i živi povučeno daleko od radoznalih očiju.



  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>