Elita 7

Parovi

Aneli Ahmić pokušala da zavede Ognjena Vranješa!

Pre romanse sa Asminom Durdžićem, Aneli Ahmić se viđala sa mnogim moćnicima, ali i sportistima, a sada se pojavila informacija da je pokušala da zavede i Ognjena Vranješa! 

Aneli Ahmić pokušala da zavede Ognjena Vranješa! Screenshoot/Instagram




Kako prenosi Star, pre pet godina Aneli je "proganjala" Ognjena Vranješa, pa se i nudila da ide kod njega u Atinu, gde je igrao u jednom klubu. Na kraju ju je, navodno, Vranješ blokirao, jer ga je ucenjivala da će objaviti zajedničke prepiske. A izvor za Star priča sledeće:


"Aneli je tada zapratila Ognjena na Instagramu i lajkovala mu je sve fotografije, kako bi on primetio njen profil. U nekom momentu mu je pustila poruku, na koju je on odgovorio nakon nekoliko dana. Oni se jesu dopisivali, ali ništa specijalno."  izvor još dodaje da su se u nekom momentu njih dvoje i videli:

 

Boja kose koju preporučuju frizeri nakon 40 i 50 godine!




"Ona je njemu non-stop pisala, pitala ga je kada će se videti, pa se nudila da ode u Atinu kod njega. U nekom su se momentu oni i videli, valjda je on došao u Bosnu. Nikada mi nije priznala da li su spavali, ali znam da su išli na večeru. Nakon toga je ona njega krenula da proganja bukvalno. Zvala ga je na video-poziv i znam da joj je on rekao kako naporno trenira i da nema vremena da se stalno dopisuje sa njom. 

 

Potpuno nova dimenzija lica! Podmlađivanje uz pomoć jedne boje!





U trenutku ludila rekla mu je da će kupiti kartu i doći u Atinu, kako bi bila sa njim za njegov rođendan, a kada je on to iskulirao, krenula je da ga ucenjuje kako će objaviti njihove prepiske. Ubrzo je on video da je Aneli neke svoje poruke obrisala i da konverzacija izgleda čudno. On joj je rekao da ima sve fotografije i da će objaviti, bude li nastavila. Koliko znam, nije bila naga, ali mu je slala fotografije u se*si donjem vešu. Posle ju je blokirao i od tada nisu imali nikakav kontakt."

 

Kosa, koža, nokti: Dovoljan je želatin, sve ostalo možete baciti!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>