Lepota

Ljubav

Potpuno nova dimenzija lica! Podmlađivanje uz pomoć jedne boje!

Potpuno nova dimenzija vašeg lica uz jedan mali trik, odnosno savet! Podmlađivanje uz pomoć jedne boje koju preporučuju stručnjaci iz ove oblasti.

Potpuno nova dimenzija lica! Podmlađivanje uz pomoć jedne boje! Screenshoot/Instagram






Dame koje tragaju za načinima da povrate mladalački sjaj svoje kože često posežu za estetskim korekcijama, koje mogu biti ne samo skupe već i rizične po zdravlje.





Međutim, postoji jednostavan trik uz pomoć senke za oči koji može učiniti čuda za vaš izgled, a pritom je bezbedan i pristupačan. Ovaj trik ne zahteva hirurške intervencije niti velike troškove, već se oslanja na umetnost nanošenja senke.




 



Ljubičasta topla boja je ključna u ovom triku. Ona ne samo da čini da vaše oči izgledaju veće, već i skriva tragove opuštene kože koja može dodati godine vašem izgledu. Uz pravilnu kombinaciju nijansi, možete postići da vaše lice izgleda osveženo, oči veće, a koža sjajna i zategnuta.

Stručnjaci preporučuju upotrebu ljubičastih nijansi, jer one efikasno transformišu izgled lica. Pravilno nanošenje senke, sa tamnijim tonovima na krajevima i svetlijim u uglovima, stvara potpuno novu dimenziju vašeg lica.




 


Umesto tradicionalnih braon nijansi, koje su obično rezervisane za jesen, izaberite vedriju ljubičastu boju i odmah primetite osvežavajući efekat na vašem licu. Pre nanošenja senke, važno je koristiti lagani puder koji će se dobro uklopiti s kožom i neće ostavljati tragove, posebno kod zrele kože gde se nabori lako primećuju.

Započnite stvaranje make-up izgleda blagim iscrtavanjem očiju kreonom, a zatim nanosite senku od najsvetlije ka tamnijim tonovima. Ova tehnika, fokusirana na unutrašnji ugao oka, sredinu oka i spoljni rub, dodaje dubinu i ističe vaše oči. Poslednji korak, nanošenje tamnije senke na spoljni deo oka, čini da vaše oči dođu do izražaja, preusmeravajući pažnju na vaš savršeni make-up, a ne na eventualne nesavršenosti kože.




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>