Region

Svet

Aca Lukas o vezi sa Danijelom Vranić! Ko je kriv za raskid?!

Pevač Aca Lukas u svojoj knjizi je pisao o vezi sa Danijelom Vranić, o tome koliko je divna žena ali i ko je kriv za raskid?! Krivac je druga žena koja je od njega pokušala da napravi "mirišljavu pudlicu".

Aca Lukas o vezi sa Danijelom Vranić! Ko je kriv za raskid?! Screenshoot/Instagram






Danijela Vranić, "kraljica splavova", kako su je nekada zvali, važila je za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, a povukla se sa scene baš u jeku popularnosti. Tada je privlačila veliku pažnju javnosti, a tema medija tada je bila njena veza sa Acom Lukasom. Kako se šuškalo Danijeli je raskid veoma teško pao... 

Aca Lukas nikada nije krio da je bio veoma blizak sa njom, a o detaljima njihove veze pisao je i u svojoj knjizi, gde je otkrio detalje:

"Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pevačica. Zašto nije uspela? Više je volela da sedi u kući i čeka da se nešto dogodi, bez njenog učešća. A to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživela da uspeju mnogo lošije pevačice od nje" - naveo je Lukas u svojoj knjizi "Ovo sam ja".


Razlog njihovog raskida bila je Sonja:


"U trenu sam se zaljubio u Sonju, koja je pokušala od mene da napravi namirisanu pudlicu. Stezala me je i gušila, a što je najgore, meni se to svidelo", piše u njegovoj biografiji, u kojoj dalje navodi da mu je Željko Šašić tada rekao da se razvodi. "Ne sećam se kako sam dobio broj Sonjinog telefona. Poslao sam joj poruku. 


Uoči, po mnogo čemu, kobnog susreta sa Sonjom u Budvi, bio sam s Danijelom Vranić u vezi pred pucanjem. Krenuli smo na rođendansku žurku u Budvu, ušli smo u avion, a iza nas su bile Sonja i drugarica. Nisam se javio, da Danijelu ne bih izlagao neprijatnosti. Primetila je da tu ima nešto, pa je počela da ljubomoriše. Kad smo seli u taksi, bacila je sa sebe ogrlicu od 18.000 evrakoju sam joj kupio. Rekao sam: 'Ne treba mi' i bacio sam kroz prozor, kraj žbunja"





"Na žurki sam se zverski napio i Sonja je. Ali znam da smo se posle nekoliko minuta ljubili iza kuće, kao dva napaljena klinca. Pojavljuje se Danijela, i u prolazu dobacuje: 

'Šta je, hoćeš da j**** nešto?' Samo sam je pogledao, i nastavio da se ljubim sa Sonjom. Danijela je otišla u sobu. Nisam joj se javio. Dripački potez. Ružan kraj veze sa ženom koja to nije zaslužila" - piše u njegovoj knjizi. 


"U Beograd sam se vratio sa Sonjom krvavo zaljubljen. Venčali smo se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog. Posle smo s gostima otišli u restoran. Sve je bilo kao u bajci. A onda se rodila Viktorija, moje mezimče"- završio je Lukas.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>