TV Show

Parovi

Filip Car je monstrum! Aleks Nikolić otvorila dušu!

Filip Car je monstrum i nečovek ! Aleks Nikolić otvorila dušu, nakon što je javnost saznala da je u blagoslovenom stanju i da nosi devojčicu.

Filip Car je monstrum! Aleks Nikolić otvorila dušu! Screenshoot/Instagram

Kao što je i najavila Aleks Nikolić se oglasila na TikToku povodom trudnoće. Ona je naime u trećem mesecu i nosi devojčicu, a oca svog deteta je u lajvu nazvala monstrumom i nečovekom."Zbog nje ću se boriti i izdržati sve jer će moja preslatka devojčica imati sve. Filipa ne bih da komentarišem, on je nečovek za mene i monstrum, i da umre, ne zanima me. Želela sam da budemo u korektim odnosima, ali to je džabe. Od njega ne tražim apsolutno ništa."- poručila je Aleksandra Nikolić.


"Ne nerviram se, trudim se da nekako izguram sve ovo. Ljudi desilo se nešto prelepo, nešto što sam uvek želela, jako sam srećna iako okolnosti nisu najbolje, iako je otac takav nažalost. Ja sam saznala par sati pre emisije sa Anom Ćurčić, gospodin je bio upućen u sve. 

 

Ime je važno, pa čak i prvo slovo! Kažu da otkriva sudbinu!

Ja sebe ne vidim pored takvog čoveka, i ne bih ni jednoj osobi na svetu poželela takvog muškarca. Neću učiti dete da ne voli tatu, kad poraste neka radi šta želi. Nisam ovo želela naravno, ali desilo se i šta je tu je, sama ću odgajati dete naravno."- odlučna je Aleks.


"On je navikao da se čupa preko mene, ali ovog puta neću dozvoliti jer nisam dužna. Ta politika, meni je dete najbitnije neka zaboravi."- završila je Aleks. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>