Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 25. septembra do 1. oktobar 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:OVAN

Hrana

Nervozni dani su pred vama. Hranom ne možete otkloniti probleme, ali možete pomoći organizmu da se lakše izbori sa njima. Jedite povrće sa puno minerala i vitamina, kao što su spanać, tikvice, patlidžan.

Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku u petak različito će delovati na Ovnove u partnerskim odnosima. Postojanje impulsivnosti može otići na više strana – na vatrene rasprave i još vatreniju strast posle, na drastične preseke (bilo da pre njih idu svađe ili se odluka donosi u vašoj glavi u fazonu „ e, sad je bilo dosta“), ali i na iznenadne odluke o dizanju odnosa na viši nivo. Od tipa i stabilnosti odnosa zavisi kako će se ovo manifestovati. Što se tiče slobodnih – situacija između vas i osobe koja vas privlači se zakuvava i konkretna dešavanja očekujemo ili u prvih par dana naredne sedmice ili za vikend.

Posao

Sedmica u kojoj „dotrajala“ poslovna partnerstva i saradnje mogu biti prekinuti….ili pak doći do one tanke granice u kojoj će samo jedna sitnica prevagnuti da li ima nastavka ili ne. No, isto tako – sedmica u kojoj će se nove poslovne prilike i mogućnosti za dogovor prilično neočekivano otvoriti (moguće uz podršku ili pomoć od strane prijatelja ili kolege). Ovnovi su generalno gledano, u periodu poslovnih promena koje će trajati tokom cele jeseni. Sa finansijama je potrebno da i dalje budete oprezni.

Zdravlje

Zdravlje je solidno, ali je nervoza vrlo prisutna.

 BIK

Hrana

Za vas bi bilo najbolje da ograničite sebe po pitanju nekih namirnica ili navika koje praktikujete u ishrani. Sklonost da budete previše opušteni ili da preterujete itekako postoji.

Ljubav

Situacija u partnerskim odnosima i na dalje je vrlo šarena – kao što imamo parove kod kojih postoji bliskost, strast i solidna komunikacija (sa otežanjima koje ne dolaze iz vašeg odnosa, nego spolja – iz okolnosti koje vam ometaju funkcionisanje), isto tako imamo i parove kod kojih mnogo toga ključa ispod površine, tenzije se nakupljaju i samo se čeka ko će povući prvi potez i otvoriti „Pandorinu kutiju“. Slobodni Bikovi – nedelja sa mnogo zabave (ako je ludovanje, opuštenost, flertovanje i avantura ono što vas sada interesuje). Emocije i želje se lako pokreću i nije nemoguće pokrenuti čak ni ozbiljniji odnos.

Posao

Komunikacija sa saradnicima je uglavnom korektna i kvalitetna, što će umnogome biti od pomoći tokom ove sedmice, obzirom da će vam obaveze i dešavanja na radnom mestu donositi dosta nervoze. No, to što je oko vas uzavrelo ne znači da sa tim ne uspevate i ne možete da se izborite. U suštini – vladate situacijom, koliko god ona povremeno bila komplikovana i zahtevna. Kod nekih od vas je naglašena velika potreba za promenama – ovaj ostatak septembra i oktobar će te promene i pokrenuti.

Zdravlje

Osetljivost grla, kičme. Mogućnost infekcija urinarnog trakta. 

BLIZANCI

Hrana

Što se navika po pitanju ishrane tiče, i niste toliko loši. Jedino bih preporučila da u večernjim satima ne konzumirate tešku hranu, jer ćete imati problem sa varenjem, pa samim tim i nemirnu noć.

Ljubav

Kada vas pogledamo pojedinačno – i partner i vi vučete neku nervozu, otežanja, možda se bavite situacijama koje vam ne prijaju ili ste preuzeli previše odgovornosti na sebe – ali kada vas pogledamo zajedno – vas dvoje ipak funkcionišete kroz podršku i razumevanje (makar se trudite da razumete jedno drugo). I ok – to sada i jeste pravi model funkcionisanja – stavljanje zajedničkih interesa na prvo mesto. Slobodni Blizanci – ima itekako zanimljivih emotivno/se**ualnih izazova oko vas. Aktivno je sve ono što se vezuje za druženja, izlaske, kretanje, ali i za društvene mreže. Osećate se podstaknuto, živo, aktivno.

Posao

Iako će odnos sa saradnicima i u radnom okruženju biti dosta solidan – ipak drugi deo radne nedelje može doneti nervozu, povremene nalete slabije komunikacije, ali i žurbu po pitanju završavanja obaveza. Generalno gledano, vi ste u periodu kada su poslovni zahtevi prema vama pojačani – ali vam to sa druge strane daje šansu da „odskočite“ od drugih i dokažete se. Povoljan period za kreativce i idejna rešenja. Neke pomake ste napravili po pitanju vaših planova, ali pravu realizaciju očekujemo do kraja novembra.

Zdravlje

Nije savršeno, ali je prilično dobro.

 
 

Smokve se koriste u narodnoj medicini decenijama ali ne smeju svi da ih jedu!


RAK

Hrana

Ove nedelje lako možete otići u preterivanje po pitanju ishrane. Ne opterećujte organizam, ali ne idite ni u drugu krajnost – da obroke zamenjujete grickalicama I slatkišima. Više tečnosti, bolja hidratacija.

Ljubav

Potreba za mirom I stabilnosti u emotivnim relacijama je posebno naglašena tokom ove sedmice. Jer, mir i stabilnost nemate u okviru poslovnog i porodičnog segmenta – ovi sektori života vam razvlače živce kao konopce i dodatno pojačavaju potrebu da vaše partnerstvo bude mirna luka. E sad, koliko ćete uspeti u tome – verovatno polovično, jer će biti povremenih ali slabih varnica između voljene osobe i vas. Slobodni Rakovi – period vam je odličan za druženja i putovanja, ali i za to da neko „ušeta“ u vaš život. Vaš društveni život, ali i društvene mreže sada donose potencijalne ljubavne prilike.

Posao

Dosta aktivna nedelja je pred vama. Mnoštvo sitnih obaveza, ali i sastanaka, poslovnih kontakata – od kojih neki mogu ići i ka sklapanju konkretnih dogovora, pojačana papirologija. Sredinom sedmice tempo obaveza će se pojačati i moguće je prisustvo nervoze u saradničkim i kolegijalnim odnosima. Pun Mesec na samom kraju radne nedelje donosi kulminaciju zahtevnog poslovnog perioda koji je iza vas i za vikend ćete moći da odahnete jer ste najveće stavke rešili i zatvorili. Finansije i dalje vrlo „šareno“.

Zdravlje

Manji problemi sa probavom, hormonima, povremene meteoropatske tegobe.

 

LAV

Hrana

Pojačajte ishranu, ali ne slatkišima, pecivima, prezačinjenim namirnicama. Jedite ribu, banane, orašaste plodove, bobičasto voće – ovo je dobra hrana za popravljanje raspoloženja i energiju.

Ljubav

Dobar kontakt između Venere koja je u vašem znaku sa Marsom svakako će pojačati i energiju i strast u partnerskim odnosima, pa će onda kada ljubav stavite na prvo mesto – prštati od emocija. I tako će funkcionisati sve dok je sve u skladu sa vašim željama i očekivanjima. No, pošto je malo verovatno da će u ovoj nedelji sve biti samo „po vašem“ očekujte porast nervoze, naročito u drugom delu sedmice. Može se pokrenuti par brzinskih, žučnih rasprava, uglavnom oko sitnica koje će vas iritirati. Slobodni Lavovi – manje ili veće eksplozije emocija i strasti. Neko vas pokreće, prija vam, uživate i želite da potraje.

Posao

Poslovne obaveze, papirološka pitanja, dogovori i situacije kojima se morate baviti – donose vam napetost i tenziju, ali istovremeno bude i vašu volju da pronađete kreativne načine i rešenja. Neki od vas će ući u pregovore tokom ove nedelje – bilo da je u pitanju nov poslovni projekat, razgovor sa potencijalnim poslodavcem ili dogovor o saradnji. Neće biti čudno ukoliko ovo bude vezano za inostranstvo ili državne institucije. Bolja vam je organizacija i imate manje propusta.

Zdravlje

Poradite na navikama po pitanju ishrane i fizičke aktivnosti.

 
DEVICA

Hrana

Nemojte preskakati obroke zbog manjka vremena i pokušajte da se držite dobrih životnih navika koje ste pokrenuli. Uvek odvojite dovoljno vremena za kvalitetan obrok, koji će vam doneti energiju.

Ljubav

Pitanja vernosti i tajne (bilo partnerove, bilo vaše), vrlo su aktuelne i u ovoj, ali i u narednoj sedmici. Ukoliko postoji nešto što krijete jedno od drugog – sumnje će se javljati, a to će dovoditi do tenzije, nerviranja i neprijatnih momenata. Ukoliko ne postoji – pa, potrudite se da kroz kvalitetnu komunikaciju održite dobar nivo poverenja i ne zadajete jedno drugom glavobolju. Generalno gledano, period do polovine oktobra može izbaciti na površinu nešto što je dugo skrivano i nakupljano – pa dovesti i do potencijalnog odvajanja ili dubljeg raskola. Slobodni – intenzivni kontakti i dešavanja, ali za sada sem avanture i nestabilnih odnosa ne obećavaju mnogo.

Posao

Vi lično ste dobro, fokusirani na posao, sa jasnim i čistim mislima i potezima, dobrom organizacijom i posvećenošću. No, sve to će vam itekako trebati – obzirom da je pred vama nedelja koja će dosta testirati i vaše živce i strpljenje, ali i – novčanik. Nešto naporniji odnosi sa saradnicima i kolegama – doći će se do rešenja, ali će početno funkcionisanje biti obojeno nerazumevanjem. Da, ova će vam se sedmica isplatiti po pitanjima finansijskih priliva, ali postoji i ona druga strana – a to je povećanje troškova.

Zdravlje

Glavobolje, lošije spavanje, nervoza.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>