Elita 7

Parovi

Stanija je plastičnija od Aneli, šokirana sam izjavama Asminove majke! (VIDEO)

Stanija Dobrojević je plastičnija od Aneli, imala je duplo više operacija, šokirana sam izjavama Asminove majke, kaže bivša zadrugarka i pevačica Sandra Rešić.

Stanija je plastičnija od Aneli, šokirana sam izjavama Asminove majke! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






Dalila Dragojević je ugostila u emisiji koju vodi na RED televiziji bivšu zadrugarku i pevačicu Sandru Rešić, koja je tom prilikom komentarisala najzanimljivije teme rijalitija "Elita 7".




Sandra je istakla da je neprijatno iznenađena oglašavanjem za medije, Asminove majke Mevlide, koja je javno podržala sinovljevu vezu sa starletom Stanijom, dok je nastavila da nipodaštava Aneli:




 





"Ne mogu da verujem da je Asminova majka podržala njegovu vezu sa Stanijom. Stanija je plastičnija za mene od Aneli, ako govorimo o izgledu. Ako verujemo u Aneline reči koja je rekla da se nije njegovima dopala zbog izgleda, onda mi nije jasno da je Asminova majka na strani snajke koja je duplo više operisana." rekla je Sandra pa dodala:





 




"Na osnovu nekih mojih saznanja mogu samo da kažem da nije onako ni kako Aneli predstavlja unutra, ni kako on predstavlja napolju, mislim da je istina negde između. Bilo kako bilo, ja bih volela da taj čovek s kim god da je samo neka obrati pažnju na to dvoje dece koje ima, jer kako sam čula ne obraća, posebno na to prvo dete..." rekla je Rešićeva u emisiji "Pitam za druga".  





 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>