Elita 7

Parovi

Majka Sanjina Horvata se stidi, a evo šta Zorica Marković misli o svemu!

Majka Sanjina Horvata se stidi zbog svega što je on uradio, a evo šta Zorica Marković misli o svemu što se u rijalitiju "Elita 7" događa između njega i Milene Kačavende!!

Majka Sanjina Horvata se stidi, a evo šta Zorica Marković misli o svemu! Screenshoot/Instagram




Bura zbog odnosa Sanjina Horvata i Milene Kačavende se ne stišava danima...

Pošto je Sanjin u toku telefonskog razgovora sa majkom bio prilično grub prema njoj, pa je uvredio i svoju devojku i na neki način raskinuo sa njom, za Pink oglasila se upravo Ksenija, Sanjinova majka koja je vidno potrešena iznela svoje mišljenje:



"Ja ne mogu da verujem koje sramote ja doživljavam zbog deteta! Ne znam šta njemu fali tamo...je l on lud? Ja sam juče plakala ceo dan.To nije moj sin! Ja ga ne prepoznajem. On je fin čovek, fin prema ženama... ali tako da se ponaša prema meni, ja to ne mogu da poverujem. Uzela sam tablete da se smirim, evo ceo dan ležim." ispričala je Ksenija pa dodala:



"Što je najcrnje, napao je tu ženu, koja je divna, krasna... on je imao dosta žena u životu, ali Nataša je savršena i najbolja. Ona mu ništa nije napravila. Ja stvarno ne znam šta se dešava. Što se tiče Nataše, čula sam se sa njom, ona je šokirana. Danas ću se videti sa njom. Nije rekla ništa ružno i totalno je uz njega. Stvarno ne znam šta se dešava. Uneo nam je nemir u kuću i meni i mojoj mami."





Ksenija je objasnila zašto se Sanjinova devojka Nataša  nije javila i razgovarala sa njim, što je njega dodatno razbesnelo:


"Žena nije ni znala da ću ja imati poziv sa Sanjinom... pokušala sma par puta da je pozovem, ali se nije javila... Ona ima jako odgovoran posao, i bila je na sastanku, pozvala je odmah posle da pita šta je bilo toliko hitno. Zato se žena nije javila. Ovo što on priča sada nema veze sa životom, totalno nije u pravu." - završava Ksenija.







Bivša rijaliti učesnica Zorica Marković prokomentarisala je za Pink trenutna dešavanja u rijalitiju "Elita 7":


"Ekipa je top. Ima vrlo simpatičnih teletabisa, a i fikusa, ima i vrlo aktivnih učesnika. Ja se dosta smejem. Vrlo je interesantna sezona. Čuburac mi se jako dopada, mali Uroš mnogo, Snežana se istakla... Dopada mi se Mileusnić, on je najjači lik tamo i najbolji frajer tamo. 

Nikola Bukilić je isto top frajer. Bilo je jako dirljivo kad sam gledala Bojanu, nadam se da će izdržati."
- rekla je Zorica i prokomentarisala lik  Milene Kačavende sa kojom je vodila rat nakon završetka "Zadruge 6" upravo zbog Ane Ćurčić:


"Sanjin je nagrabusio, on se zaljubio, hoće kući. Gledam i ne verujem, što ne kaže da se zaljubio u ženu, to ima da pršti od emocija. Milena mi se ne dopada kad preteruje. Njen problem, to Bog ne može da raščivija. Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju. Sve će se to otkriti i doći na svoje, niko tu nije ispravan. Ne volim kad se previše zalazi u privatnost ljudi koji nisu učesnici. Ne znam šta treba čovek da uradi čoveku da ga poznaješ preko 20 godina, da ga braniš toliko i da okreneš ploču. Ona ima pravo da radi šta hoće, ali meni se to nikako ne dopada."


Zorica je osvrnula i na ponašanje Marka Janjuševića Janjuša, Matore i Anite:


"Janjuš je prenaglašen. Malo mi je degutantno to što radi, sve radi namerno i na silu... On bi sve. Matora je neaktivna totoalno, ako se oženila, to ne znači da treba da ćuti, isto mislim i o njenoj ženi Aniti."



 
 

Tri dame Zodijaka koje su sa godinama kao vino! One u pedesetim blistaju!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>