Region

Svet

Ljupka Stević doživela neprijatnost na nastupu!

Pevačica Ljupka Stević doživela je letos neprijatnost na nastupu, kada je u publici ugledala svog bivšeg... Pobegla sam sa bine... Vozač me je sačekao posle nastupa, pun gas!

Ljupka Stević doživela neprijatnost na nastupu! Screenshoot/Instagram






Ljupka Stević leto je provela radno, a kako sama priznaje doživela je i jednu neprijatnost. Pevačica je na koncertu u Budvi videla bivšeg dečka generala Dragišu Simića.



"Ja sam toliko srećna što sam sama, a negde sam i najjača kad sam sama. Negde tu energiju preusmerim isključivo na sebe, na ljude oko mene i to je način kada najbolje funkcionišem. 

Sada kada bih imala nekoga pored sebe, verovatno da bi mi to dosta energije oduzimalo i da bih morala da se posvetimtom nekom, ako već govorim o partneru.
"- a onda je ispričala i šta ne voli:



"Ne volim inostrane tipove. Ja sam nekako svoj na svome i ne bih ja tu negde mešala neke razne varijante. Imam puno drugarica koje jure strance. Ja nisam ta, volim isključivo svoje."- kaže Ljupka i priznaje da muškarca više ne bi čekala:


"Ne treba puno da se čeka. Ja sam čekala, pa sam izvisila. Možda u nekih godinu dana dvoje se upoznaju. Važno je da dele krov nad glavom, da žive zajedno, da li imaju iste navike. Jako ću teško da se naviknem na tu neku osobu. ali sam blagog karaaktera. Polako ću se naviknuti na tog partnera."


Ljupka Stević se zatim osvrnula i na događaj od letos, koji je za nju bio neprijatan:

"Ovog leta, nešto najekstremnije što mi se dogodilo, to je da mi se bivši pojavio na nastupu, ničim izazvan. Pobegla sam sa bine. Ne znam što sam ovo rekla..."


U pitanju je Dragiša Simić:


"Moj organizam je nikako reagovao, samo sam gledala u sat kada ću da pobegnem sa nastupa. Bina je nosvetljena, publika zamračena, i svi vide mene, a ja ne vidim šta se dešava u publici. Vozač me je sačekao posle nastupa, pun gas..."

 

Razvod i nakon njega: Kada se rodbina meša i rat ne prestaje!




U suštini ona nije očekivala ništa, Simić se pojavio ovoga leta u Budvi na nastupu i bilo je "nikako", kako Ljupka kaže za Telegraf i dodaje:


"Pobegla sam sa bine. Emocije se nisu vratile. Da osećam nešto, sigurno se ne bih šalila na tu temu. Sve ovo je sada sprdnja. On jeste bio, ali se šalim sa celom tom situacijom. Ne zanima me šta je razlog njegovog dolaska, ja sam nastavila svoj život dalje. 

Ali, da, čovek je mrtav-hladan došao. Smatram da osobi poput njega nije mesto na mom nastupu, ne vidim svrhu toga, niti želim da analiziram razlog njegovog dolaska."
- završava Ljupka Stević.
 

Tri frizure za dame u pedesetim! Pretvoriće ih u holivudske dive!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>