Lepota

Ljubav

Tri frizure za dame u pedesetim! Pretvoriće ih u holivudske dive!

Evo tri savršene frizure za dame u pedesetim koje će ih pretvoriti u prave holivudske dive. Menjanje frizure može biti prava avantura, donoseći sa sobom dozu uzbuđenja. Ponekad, odlazak kod frizera može izazvati i malo stresa, jer se pitamo hoće li rezultat biti ono što smo zamislili.

Tri frizure za dame u pedesetim! Pretvoriće ih u holivudske dive! Svet Plus






Ipak, povremeno je važno izaći iz svoje zone komfora i uneti promene u svoj izgled. U poslednje vreme, bob frizura je postala izuzetno popularna u svim svojim različitim varijacijama, i preporučuje se kako mladim devojkama u dvadesetima, tako i ženama u pedesetim godinama. Samo trebate odabrati oblik koji najbolje odgovara vašem licu i prepustiti se veštim rukama profesionalca. Rezultat koji ćete videti u ogledalu nakon ove promene će vas definitivno usrećiti.








Bob sa podignutim šiškama: 



Ako niste ljubitelj šiški ili volite da vam kosa ne prekriva lice, imamo sjajan trik za vas. Jedna TikTokerka je podelila odličan savet kako da dobijete modernu frizuru za samo nekoliko minuta. Podigla je prednje pramenove i uplela ih u manje repove. Osim što je postigla veći volumen kose, postigla je i mlađi izgled.
 

Razvod i nakon njega: Kada se rodbina meša i rat ne prestaje!



 



Bob sa šiškama: 


Ova frizura naglašava šiške, koje mogu padati valovito preko čela ili biti postavljene ukoso. Velika prednost ove frizure je što zahteva minimalno vreme za stilizaciju, dovoljno je da je malo raščešljate prstima i uvek ćete izgledati elegantno.

Zapamtite, promena frizure može doneti osveženje i novu dozu samopouzdanja. Bez obzira na vaš izbor, važno je da se osećate sjajno u svojoj koži i da zračite samopouzdanjem, baš kao prave holivudske zvezde.





 


Savremeni bob: 


Bob frizure su već nekoliko godina u trendu. Ova frizura je jednostavna za održavanje i pristaje ženama svih generacija. Savremeni bob će dati vašoj kosi dodatni volumen i uvek ćete izgledati doterano i spremno za akciju. Najbolje od svega, ova frizura ne zahteva previše vremena za negu.

 

Vitamin A i menopauza: Zašto je ovo važno i kako može da pomogne!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>