Elita 7

Parovi

Miki Đuričić dao svoj sud o Kačavendi i Aneli! (VIDEO)

Miki Đuričić gostovao je u emisiji kod Ane Radulović, pa dao svoj sud o Mileni Kačavendi i Aneli! U nastavku možete pogledati i veoma zanimljiv intervju koji je dao Milenin prijatelj Igor...

Miki Đuričić dao svoj sud o Kačavendi i Aneli! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Kako komentarišeš dešavanja u ''Eliti?'' - upitala je Ana.


"Milena sad ne zna kakva je bila Ana. Što se tiče ove Aneli, za čim onažali? Zar treba da se živi pored nekog s kim imaš se*s jedno u tri meseca, da ne možete da se pogledate? Narod voli da vidi kad je neko jadan. Dejana sam mogao da svarim, jer je on imao nešto u sebi, nije bio praza, kao i Kija. Aneli je prazna. Ne dopadaju mi se takve devojke:''Jadna ja, muž mi je otišao sa Stanijom'' Kakva jadnica?

Bio sam u dvaneaest rijalitija, uglavnom majke koje su bile u rijalitiju ne ulože posle učešća u decu, nego u botokse i izgled. Boži nije mesto u rijalitiju. Nema harizmu, ni talenat. Slađa iz Užica, molim? Kako sebe neko može da nazove ''Poršelina''. Čuburca gotivim i pored toga što je u svađi sa Mićom, a Bebica je teški džukac."
- kazao je Miki Đuričić.


Prva tema je bila Milena Kačavenda - dodala je voditeljka.

"To mafijanje njeno, isticanje toga da je iz Beograda i ostalo mi se ne dopada. Blatila je i nekog mog drugara po emisijama, a to veze s vezom nema. Ona je inače zanimljiva, ali mi se ne dopadaju neki njeni stavovi." - istakao je Miki.

Šta misliš o Staniji nakon svega što se desilo sa Asmirom? - upitala je voditeljka.

"Ne ide mi tip poput njega uz nju. Ona je uspešna u tome što radi, mislim da treba da se uozbilji." - kazao je Miki.




 



Jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija ,,Elita" Milena Kačavenda poznata je kao miljenica mnogih opasnih momaka, o čemu je i ona sama pričala nekoliko puta u javnosti kroz medijska istupanja.

Sada Kačavendin prijatelj, Igor Stojaković prvi put u javnosti govori za Republiku u okviru emisije ,,Porodice Elitnih" kod voditeljka Ognjena Bogdanovića: 






 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>