Region

Svet

Tanja Bošković: Teški fizički poslovi su tu da ne bih postala narkomanka ili alkoholičarka!

Glumica Tanja Bošković otkriva kako nju najviše opušta raspremanje kuće jer na taj način zaokupira svoje misli. Teški fizički poslovi su tu da ne bih postala narkomanka ili alkoholičarka!

Tanja Bošković: Teški fizički poslovi su tu da ne bih postala narkomanka ili alkoholičarka! Screenshoot/Instagram





Tanja Bošković je godinama u penziji ali još uvek ne želi da odustane od svog životnog poziva, pa je tako u jednom mesecu odigrala čak 21 predstavu. 




"Od gluposti i od lude glave. Ne mogu da kažem: "Ja ne mogu". Vezana sam za moje kolege. Mi od ovoga ne živimo samo materijalno, već i duhovno. I kada mi dođe da kažem da ne mogu, zastidim se i pomislim da je možda nekome baš tog dana potrebno "to nešto". To je preterano, to nije dobro ni za zdravlje, ni za živce." kaže glumica.



Tanja Bošković otkriva kako nju najviše opušta raspremanje kuće jer na taj način zaokupira svoje misli:


"Teški fizički poslovi su tu da ne bih postala narkomanka ili alkoholičarka. Uzmem da spremam kuću. Tihe poslove, ne uključujem usisivač, mada sam često bila u toj napasti. Čitanje mi ne ide od ruke u kasnim satima, mora fizički da se desi nešto. Komplikovan je ovaj zanat, lako nam je popeti se u visoki adrenalin, ali nikada ne naučimo da izađemo iz uloge. Jako je teško izvući se iz velikog adrenalina, tad se postaje boem. Nije to lako, ali je divno."

 

Irina 2 Hot priznala da bi se udala za Ramiza! Izvinjavam se njegovoj ženi!










Kako je u penziji smatra da ima prava da radi šta poželi, a da ustvari ne mora ništa da radi:


"Ja sam žena u penziji i imam prava šta god hoću, a da ne moram ništa. To je najlepša pozicija do sada u mom životu. Nekad pustim tišinu u mislima, to je najteže. Volim da plivam, da šetam. U šetnji mogu da se dese razne senzacije u mozgu." - ispričala je svojevremeno glumica u emisiji "Agape", a ostatak pogledajte u video snimku, pomenute emisije.


 

Kreće period stabilnosti od 15. septembra, za tri znaka horoskopa!




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>