Region

Svet

Nenad Aleksić Ša je javno poručio Vanji da nema ništa od pomirenja!

Nenad Aleksić Ša je javno poručio Vanji da nema ništa od pomirenja! Mnogo toga vi ne znate. Reči su jedno. Dela su užasna, kaže reper.

Nenad Aleksić Ša je javno poručio Vanji da nema ništa od pomirenja! Screenshoot/Instagram





Vanja Aleksić i Nenad Aleksić Ša su nedavno okončali svoj brak, samo mesec dana nakon što su postali supružnici. Nedavno, popularni reper se oglasio javno izražavajući želju za pomirenjem sa suprugom.

TikTokerka koja je inače poznata po svojoj prisutnosti na društvenim mrežama, odlučila je konačno podeliti svoje misli o razvodu, svojim emocijama, te mogućnostima da se stvari vrate na staro. 

Razlog za iznenadni kraj njihove veze odlučila je da zadrži za sebe, s obzirom na negativne reakcije na koje je naišla u javnosti. Odlučila je da ne želi dati dodatne razloge za negativne komentare, kako je istakla:


"Još sam zvanično udata, naravno da volim Nenada i dalje, ne može ljubav nestati preko noći, ali definitivno je ovako trenutno najbolje. Da imamo vremena i on i ja da razmislimo o svemu i odlučimo šta dalje. Ja sam naišla na strašnu osudu, ali šta mene briga šta je rekla neka osoba, koja sa nama ni kafu nije popila. Neću reći zašto smo se tačno razišli, naravno da smo imali nesuglasica, ali neću pričati ništa više." - ispričala je Vanja u jednoj emisiji.







Nenadu se nije svidelo njeno izlaganje u emisiji, pa je jasno stavio do znanja da do pomirenja neće doći:


"Ne šaljite mi snimak jer ono što neko izjavljuje za medije u postupcima je pokazao sasvim suprotno. Vas može da laže, ali mene ne. Mnogo toga vi ne znate. Reči su jedno. Dela su užasna." - zamolio je Nenad Aleksić Ša.
 

Kivi smanjuje nadutost, ako ga jedete za doručak osetićete niz prednosti!






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>