Elita 7

Parovi

Oglasio se Zvezdan Slavnić: Brutalan odgovor Mileni Kačavendi!

Zvezdan Slavnić se oglasio po pitanju ulaska u rijaliti "Elita 7" ali je usledio i brutalan odgovor Mileni Kačavendi koja i njega, između ostalih pominje pred kamerama rijalitija. 

Oglasio se Zvezdan Slavnić: Brutalan odgovor Mileni Kačavendi! Screenshoot/Youtube





Milena Kačavenda i dalje iznosi prljav veš Ane Ćurčić, zbog čega se često pominje i njenog bivšeg partnera Zvezdan Slavnić.

Iako je dugo ćutao na ovu temu, Slavnić je napokon progovorio putem svog Instagram profila i stavio tačku na sve priče koje su se razvile u Beloj kući, sada kad više nije deo tog rijalitija.

Između ostalog, Zvezdan je prvo kritikovao Marka Đedovića, a zatim se pozabavio i odnosom sa svojom nevenčanom suprugom koju je ranije zastupala Milena Kačavenda, primetivši da je ona sada promenila svoj stav:



"Što se tiče kume, ovim putem ću se prvi put oglasiti i reći samo jedno. Da bi bilo bolje da svoj boravak u Eliti bazira na iznošenju istine, a ne da se vezuje za mene i spominje moj život, moj koledž, moju majku i da li sam ja nešto radio ili ne. 

A samim tim se potrudi da demantuje sve priče i teorije koje je širila mesecima unazad, jer kao što se do sada videlo - Zvezdan govori istinu. I neka se potrudi jednom u životu da ostane dosledna sebi, jer je, kako i sama kaže, Zvezdan uvek bio tu da joj pomogne."



Milena je, između ostalog, potvrdila ono što je Zvezdan rekao u "Zadruzi", da je Ana Ćurčić imala aferu s njim dok je bila u braku s prvim suprugom, i da je doživela nasilje od Ace Bulića u svojim mladalačkim danima.









Takođe, Zvezdan je otvoreno priznao da ne postoji nikakav unapred dogovoren plan ili sporazum u vezi sa "Elitom" i da želi da razjasni i demantuje sve takve priče koje kruže o njemu.

 

Najukusniji džem od šljiva sa čokoladom ili kakaom!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>