Ostalo

Sme�no

Internetom kruži prevara u vezi sa brzom zaradom! Ne nasedajte!

Internetom kruži prevara u vezi sa brzom zaradom! Ne nasedajte jer banka ne stoji iza ovoga! Banka poziva sve da odmah prijavljuju lažne profile na društvenim mrežama kako bi ih uklonili.

Internetom kruži prevara u vezi sa brzom zaradom! Ne nasedajte! Svet Plus




UniCredit Bank Srbija želi da upozori sve svoje klijente i širu javnost na aktuelnu internet prevaru u kojoj se koristi ime banke kako bi se obmanuli građani i naveli ih da ulože novac u navodno brzu investiciju.

Nažalost, na internetu, posebno putem društvenih mreža, kruže linkovi i obaveštenja koja sadrže neproverene tvrdnje o postojanju investicione platforme pod imenom UniCredit Banka.

Ova platforma, prema obmanjujućim informacijama, obećava brzu i laku zaradu uz zahtev za ulaganjem novca. UniCredit Bank Srbija želi naglasiti da ne stoji iza ovakvih tvrdnji i da je očigledno reč o prevarama.

Kako bismo obezbedili sigurnost naših klijenata i građana, apelujemo na sve da se suzdrže od učestvovanja u ovakvim sumnjivim aktivnostima i da ne sledite instrukcije iz lažnih vesti.





Naša banka je preduzela sve neophodne korake kako bi sprečila slične prevare u budućnosti, a takođe želimo da podsetimo sve građane da budu izuzetno oprezni kada se od njih traže lični podaci putem društvenih mreža. Vaša sigurnost je naš prioritet.


Da bismo što brže suzbili prevarantske aktivnosti, Banka poziva sve da odmah prijavljuju lažne profile na društvenim mrežama kako bi ih uklonili.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>