Elita 7

Parovi

Senzacionalna ponuda Asmina Durdžića: 50.000 evra za poligraf Aneli Ahmić u rijalitiju Elita 7!

Uzbudljive vesti iz sveta rijalitija! Asmin Durdžić šokira javnost ponudom od 50.000 evra kako bi njegova supruga, Aneli Ahmić, stala pred poligraf uživo u programu 'Elita 7'. Šta će istina otkriti? Saznajte sve detalje o ovoj neviđenoj ponudi!

Senzacionalna ponuda Asmina Durdžića: 50.000 evra za poligraf Aneli Ahmić u rijalitiju Elita 7! Screenshoot/Instagram




Stanija Dobrojević, u poslednje vreme je privukla pažnju javnosti, kada ju je takmičarka iz "Elite", Aneli Ahmić, optužila da je uključena u situaciju oko njenog supruga, Asmina Durdžića, i njihove zajedničke ćerke. Napetosti u vezi ovog incidenta, čini se, i dalje su prisutne.


Stareleta Stanija Dobrojević je sinoć izjavila da je donela odluku da okonča svoju vezu sa verenikom, jer je, kako je istakla, preplavljena svim informacijama i trenutno želi da bude samostalna, a o tome možete čitati OVDE. S druge strane, njen bivši partner uporno nastoji da ponovno osvoji njenu naklonost.


Durdžić je, u stvari, javno izrazio svoje mišljenje na Instagramu i postavio poruku u kojoj traži od produkcije "Elite" da organizuje poligrafsko ispitivanje za Aneli, s namerom da otkrije istinu o situaciji. On je spreman da izdvoji značajan iznos od 50.000 evra za tu svrhu.









"Nudim 50.000 evra produkciji da stavimo Aneli na poligraf i da ponovi 20 mojih pitanja taj dan kad bude bio poligraf. Poslaću momka u produkciju sa 50.000 evra." - napisao je Asmin.


Da ponovimo, Stanija Dobrojević je tokom prethodne noći priznala da je prekinula svoju veridbu sa Asminom Durdžićem zbog skandala koji je stalno prisutan u javnosti. Kako je otkrila za medije, skinula je svoj verenički prsten i iskazala osećaj izdaje.






 

Milena Kačavenda: Imali smo jedan sjajan brak i divan odnos sa puno ljubavi!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>