Region

Svet

Razvode se voditeljka Ana Radulović i pevač Mirče!

I pored priča da je njihov brak sjajan i da je sve u najboljem redu, razvode se voditeljka Pinka Ana Radulović i pevač Mirče! Kako se priča u pitanju je treća osoba.

Razvode se voditeljka Ana Radulović i pevač Mirče! Screenshoot/Instagram




Informaciju o razvodu za Skandal potvrdili su njihovi prijatelji, od kojih je jedan pevač, koji je ipak želeo da ostane anoniman:


"Mirče mi je rekao da se razvode i da je ipak u pitanju treća osoba. Nije hteo da ulazi u detalje."


Pre samo nekih mesec dana na Aninom rođendanu, Mirče je ispričao da je njihov brak idealan i da se posvađaju ali samo oko sitnica, a i voditeljka se držala slične priče:


"Opet, ja sam dala povod za to zato što ne kačim sa njim slike na profil, a nažalost ljudi u današnje vreme mere ljubav slikama. Šta da ti kažem? Oni misle ako neko non stop kači porodicu na Instagram da je u toj porodici sve bajno i sjajno a imamo mnoge primere oko sebe da su tako mnogi kačili pa odjednom bum razvod. Mi nismo još pri razvodu."


 

Seda kosa, odnosno izrastak vidi se vrlo brzo posle farbanja! Ovo je rešenje!








Očekuje se da razvod Ane Radulović i Mirčeta bude sporazumni, a kako će sve ostalo da definišu u svom odnosu ostaje da vidimo, pod uslovom da izvor govori istinu.


Ana Radulović je u jednoj emisiji na Hype tv ispričala da posao naravno radi zbog para ali da Mirčetu nije bilo svejedno kada je počela sa Romskim svadbama i rođendanima:


"Ja više znam muškaraca koji zarađuju više od svojih žena, tako da sam jako sa te strane ponosna na sebe jer zarađujem lepo za jednu ženu, na pošten način."

Na pitanje šta zamera svom suprugu, Ana je rekla:


"Zameram mu i on to zna, što je po pitanju posla, nekada lenj..." nastavak pogledajte u video snimku:


Ana Radulović se oglasila i za Blic izjavila sledeće:

"Navodi naravno nisu tačni. Reći ću samo jedno, ono što je sigurno jeste da ovako nešto moje kolege novinari sigurno ne bi saznale od trećih izvora već od mene." ​




 

 

Ljubav do kraja života?! Mislila sam da je savršeno, a on je već živeo sa drugom!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>