Elita 7

Parovi

Potvrđena priča Aneli Ahmić, njen suprug je prevarant!

Nova učesnica rijalitija "Elita" ispričala je kako je muž prevario ali i da je proneverio novac i da je sve to objavljeno u austrijskim medijima. Potvrđena je priča Aneli Ahmić, njen suprug je prevarant!

Potvrđena priča Aneli Ahmić, njen suprug je prevarant! Screenshoot/Video






 Javnost je ostala u šoku nakon predstavljanja prve učesnice ''Elite'' Aneli Ahmić, inače žene novog dečka Stanije Dobrojević, Asmina Durdžića.



Aneli je u studiju kod Dušice otkrila da je njen muž prevarant koji se predstavlja kao milioner, a kako je naglasila, danas je i obelodanjeno kakvu proneveru je načinio.


Austrijska finansijska inspekcija izdala je saopštenje u kojem je navedeno da je Asmin oštetio firmu za 43.303,50 evra, te da se neosnovano obogatio za taj iznos, piše portal Pink.







Kako saznaje izvor blizak Aneli, Asmin se sve vreme predstavljao kao milioner, a na sebi je imao fejk naočare "Luj Viton" marke koje je kupio u Istanbulu za 10 evra.


Asmin se sad oglasio i pokazao koliko su ga vesti o njegovim malverzacijama i proneverama zapravo izbacile iz takta. On se snimio kako pokazuje srednji prst, dok se bes jasno vidi na njegovom licu, a video možete videti OVDE.


Stanija se oglasila i traži dokaz da je njen partner oženjen:


"Nikome nisam otela muža, nikome rasturila vezu, ni brak. Čista sam kao suza! Moj dečko nikada nije bio oženjen. Ako jeste dajte mi jedan dokaz, papir, bilo sta i javno ću ga ostaviti! - priča starleta i dodaje:

Podmeću lažne slike, lažne vesti, sve je laž! Ovo je sve velika, organizovana prevara od strane dotične koja je imala plan da se dočepa "Zadruge" i popularnosti. Nikome neću dozvoliti da mi narušava ugled i čast. Sve će se ovo raskrinkati, iako je trenutno udarna tema i trač poslastica za ceo Balkan" - rekla je starleta za Blic.



 

Zimnica gotova za čas! Poparena paprika u tegli! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>