Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od  4. septembra do 10. septembra  2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:
VAGA

Hrana

Trudićete se da sve ono što je vezano za hranu držite pod kontrolom, iako će vam često oči biti gladne. No, em vam je stalo do vaše linije, em ste stekli neke zdrave navike, i ne želite da vaš trud propadne.

Ljubav

Vaša vladarka kreće direktnim hodom I mada će biti potrebno još vremena da se vi osetite potpuno svoji I da vam se vrati energija I optimizam – prve pomake na bolje videćete već tokom ove nedelje. Osećaj frustriranosti I zaglavljenosti u osećanjima ili razmišljanjima počeće da popušta. I partner će se više truditi oko vas ovih dana (ne možda savršeno, ali na neki svoj način), a reklo bi se I da strasti počinju da jačaju. Slobodne Vage –  polako će od ove nedelje početi da se otvaraju ljubavne šanse oko kojih bi imalo smisla potruditi se. Najbitnije je u ovom trenutku ne žuriti, pustiti da se priča polako razvija.

Posao

Iako će vam trebati vremena da se vratite u potpunosti u svoju energiju, ipak ste ušli u period kada će inicijativa sa vaše strane biti sve intenzivnija I jača u poslovnom sektoru. Probudiće se I ambicije I želje za uspehom, počećete da se aktivirate I da više ne čekate na prilike, već da ih sami stvarate. Da, još uvek će postojati situacije kojima ste opterećeni, možda I neki strahovi I zabrinutosti – ali vas oni neće ometati u funkcionisanju na dnevnoj bazi. O dove nedelje možemo da pričamo I o blagom poboljšanju finansija.

Zdravlje

Zdravstveni segment nije u potpunosti stabilan, ali svakako kreće na bolje.

 ŠKORPIJA

Hrana

Škorpije će morati da nauče da budu umerenije po pitanju ishrane. I ne samo to, moraće da obrate više pažnje šta njihovom organizmu prija, a šta ne i šta je zdravo, a šta moraju da odgurnu od sebe.

Ljubav

Dobro je, ali I nije. S jedne strane gledano – partner I vi se podržavate I trudite se da razumete jedno drugo. S druge strane – vaše raspoloženje zavisi od partnerovih postupaka, koje vi ne možete baš uvek da skopčate. Jer, voljena osoba čas sija a čas oblači, čas ima inicijativu a čas ju je teško pomeriti i pokrenuti. U suštini, voljena osoba je u jednom zahtevnijem životnom periodu (porodičnom ili poslovnom, finansijskom a možda i zdravstvenom) što se i odražava kroz njene postupke prema vama. Iskulirajte ljubomoru, minimalne su šanse da imate osnova za nju. Slobodni – možda vam se neko uvukao u misli. I to je skroz ok – ali neka ostane na mislima, za dela treba malo sačekati.

Posao

Nije ovo blistav period za vas, jer iako rezultata ima – oni dolaze skopčani sa mnogo truda, nervoze, razvlačenja I grešaka. I vi ste prilično nervozni a ta nervoza vas može samo dodatno usporavati, jer nećete moći da se fokusirate na posao nego ćete bezveze gubiti energiju I vreme. Saradničkim odnosima niste zadovoljni jer drugi traže I očekuju previše od vas, a vi koliko god da želite – ne uspevate da sa svim izađete na kraj. Nekih pozitivnih informacija može sada biti, ali ne očekujte čuda. Budite realni.

Zdravlje

Sitnija zdravstvena problematika.

 

STRELAC

Hrana

Istinski uživate u hrani u ovom periodu i vidi se da nećete čak ni pokušavati da se uzdržite. Bilo da su slatkiši ili slaniši – ma sve vam je potaman ! O zdravoj ishrani ćete misliti neki drugi put….

Ljubav

Postoji osećaj neispunjenosti I nekompletnog zadovoljstva, kao da vam je uskraćeno nešto što jako želite – iako je odnos sa partnerom dosta korektan. Možda je to zbog obostrane okupiranosti porodičnim I poslovnim segmentom – pa nema one lepršavosti I lakoće u vašem odnosu, a I komunikacija vam je (za vaš ukus) suviše svedena I bleda. Kao što je došao, ovakav period će I proći – a do tada – radite na strasti, jer ona jeste prisutna. Slobodni – tek ste otškrinuli vrata perioda koji će vam doneti više zadovoljstva I ispunjenosti, više ljubavnih prilika. Ne brzajte, sve ide svojim tokom. Ali dolazi.

Posao

Dešavanja u poslovnom segmentu bi se mogla svesti na par rečenica – Kasnite, ali stižete na vreme – ili – Pojačajte trening živaca, trebaće vam. Biće u ovoj nedelji dosta poslovnih izazova I dosta vašeg umora, ali biće I pozitivnih informacija I dobrih dogovora. Od svega po malo – ali ćete vi umete da se snađete. Vaš rad jeste primećen, ali sem nekih pohvala I tapšanja po ramenu – ne očekujte posebna poboljšanja, pogotovo ne u finansijskom smislu. To ostaje za neki drugi period.

Zdravlje

Pojačana nervoza I napetost.

 
 

Zimnica gotova za čas! Poparena paprika u tegli! (RECEPT)


JARAC

Hrana

Malo ste se opustili, bolje se osećate – pa će vam I hrana više prijati I u njoj ćete više uživati. Manje testa I mlečnih proizvoda, a više povrća I mesa.

Ljubav

Ulazite u jednom mirnijem, opuštenijem I rasterećenijem modelu ponašanja sa voljenom osobom. Oboje delujete kao da ste pronašli balans, što će se odmah pozitivno odraziti na vaš odnos. Neki nesporazumi I nervoza bi eventualno mogli da se jave vezano za finansijski sektor, kao I ako vi u drugom delu nedelje stavite posao ispred partnera. No, čak I da dođe do sitnih čarki – brzo će se pronaći rešenje I kompromis. Slobodni – prijaće vam razgovori sa nekim. Ok, možda ovu osobu ne doživljavate kao “tog nekog” jer se ne uklapa u ono što vi želite od ljubavi – ali će početi da vas intrigira I da u priči uživate.

Posao

Ovo je jedna više ili manje standardna sedmica sa uglavnom redovnim poslovnim obavezama I aktivnostima. Na kašnjenja drugih ste već oguglali I ne želite da se oko toga nervirate – bitno je da vi vaše obaveze završavate na vreme. Zanimljive informacije I mogućnost dogovora onima koji sarađuju sa strancima. Poslovno putovanje se može odložiti ili nećete u potpunosti biti zadovoljni postignutim. Iako ste stabilni po pitanju finansija, ne prija vam što trenutno ne možete da kontrolišete troškove.

Zdravlje

Opuštajte se. Beg od svakodnevice vam je potreban.

 VODOLIJA

Hrana

Ove nedelje ćete pustiti sebi više na volju I uživati I u dobrom obroku, ali I u slatkišima. Jako brzo možete dodati par kilograma – pa ukoliko vam to nije cilj – podignite ručnu kočnicu.

Ljubav

Partner će vas iznenađivati – u nekom momentu pozitivno pa će vas preplaviti talas emocija I osećaja bliskosti – a u drugom momentu će lupiti nešto Ili zabrljati pa ćete se komplet nakostrešiti. No, ova vaša “igranka bez prestanka” neće dovoditi do problema između vas dvoje, samo će zatalasati odnos. U suštini, Vodolije su sada na korak od neke veće promene u odnosu sa partnerom I moguće je da će se priča u vezi toga pokrenuti tokom ove sedmice. Kakva god da je promena u pitanju – s jedne strane će vam prijati….ali vas pomalo I plašiti. Slobodni – neko jeste zainteresovan za vas, ali vi oklevate.

Posao

Sto nekih distrakcija će vam remetiti planove I komplikovati vam poslovnu svakodnevicu. Stvari neće ići onako kako vama odgovara, već nekim drugim tokom – koji ne mora da donese negativan rezultat, ali vas može opterećivati. I vi po nekim pitanjima ili obavezama nepotrebno otežete I čekate poslednji trenutak. Momenti kada sve ide lako I glatko će biti retki, ali će vam donositi snagu da gurate dalje. Ukoliko ste u mogućnosti, gledajte da makar jedan ili dva dana uzmete za sebe, da biste se resetovali I “izduvali”.

Zdravlje

Oscilacije pritiska, osetljivo grlo.

 RIBE

Hrana

U hrani ove nedelje uživate, možda malo I preterujete. Želudac će vam češće nego inače krčati, naročito kada vam oči padnu na nešto slatko, kremasto, sočno, čokoladno  – u prevodu – na slatkiše.

Ljubav

Uz obostrani trud – odnos sa partnerom će biti korektan. Moći ćete da se dogovorite, planirate, ostvarite. Ukoliko tog truda ne bude, ukoliko ne budete spremni da razumete jedno drugo I prilagodite se, popustite po nekim pitanjima– razmimoilazićete se, svako se čvrsto držeći svojih stavova I kompromisa neće biti. A distanca između vas će se povećavati. Vi ste u zahtevnom partnerskom periodu već duže vreme – prisustvo Saturna u vašem polju ličnosti ukazuje da je odgovornost za odnos ipak kod vas I da od vas zavisi u kom ćete ga pravcu usmeriti. Slobodni – očekujete mnogo, a nisam sigurna da će vam očekivanja biti ispunjena. Družite se, izlazite, imajte komunikaciju sa osobama koje vam se dopadaju – ali ne žurite sa ulaskom u odnos dok tu osobu dobro ne upoznate.

Posao

Venera u vašem polju poslovne svakodnevice I obaveza pokrenula se ulaskom u ovu nedelju – iako će trebati vremena (sigurno tokom većeg dela septembra) – počećete polako da se pokrećete na pravi način I da sređujete sve ono što vas je opterećivalo Ili u čemu ste se zaglavili. Već tokom ove sedmice organizacija će vam biti jednim delom bolja I uspećete da završite neke stavke u kojima ste kasnili. Finansije su vam vrlo “protočne” – prilivi su više nego korektni ali novac brzo odlazi na troškove.

Zdravlje

I mentalno I fizički ste dosta iscrpljeni.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>