Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 4. septembra do 10. septembra 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Trebalo bi pokazati nešto više istrajnosti ukoliko zaista imate nameru da se ustalite u novim navikama po pitanju ishrane. Jer, trenutno deluje kao da “šarate” – jedan korak napred, jedan unazad….

Ljubav

Partner je raspoložen za ljubav, za akciju, za dešavanja I koliko god da mu vi posvetite vremena, pažnje (ili se istrošite finansijski u ispunjavanju želja I željica) opet neće biti dovoljno. Opet će se želeti više (možda iz razloga što je voljena osoba pomalo nesigurna ovih dana I potrebne su joj “potvrde” emocija I zajedništva sa vaše strane). U svakom slučaju – vi ćete pokušavati da balansirate između partnera I obaveza koje vam jedu vreme I živce, neki put sa više a neki put sa manje uspeha. Slobodni – vrlo ste zainteresovani za nekog, ali bih vam savetovala da odložite konkretan ulazak u ljubavni odnos.

Posao

Nije trenutak za igranje sa novcem, za veća ulaganja u posao ili za pozajmice I kredite – jer ispašće na kraju da je skuplja “dara nego mera”. Stabilnost finansijskog segmenta sačuvajte zdravim razumom I pametnim, ali sitnim ulaganjima I troškovima. Što se posla tiče – ima ga I biće ga I na dalje više nego što možete da ishendlujete. Može se u ovom periodu provući po koji dobar dogovor ili zaključiti ugovor oko kojeg se već neko vreme trudite, ali obratite pažnju na sve detalje. Komunikacija sa saradnicima klacka.

Zdravlje

Potrebno vam je više odmora I sna, zdravije navike.

 



BIK

Hrana

Mesec u vašem znaku na ulasku u ovu nedelju “obećava” više uživanja u hrani, čak povremena I preterivanja. Ako ništa drugo – pokušajte da budete aktivniji, trošite višak kalorija koji unesete.

Ljubav

Niti partner niti vi niste u nekom bajnom raspoloženju. Kod nekih parova uzrok za neraspoloženje jeste sam odnos koji je već neko vreme u zastoju, ali ima I onih veza u kojima su obe strane trenutno u kompleksnim I zahtevnim životnim periodima pa se to odražava na njihovo funkcionisanje. Ni kod jednih ni kod drugih neće doći do drastičnih promena tokom ove nedelje, ali će bolje I jednostavnije proći oni parovi koji budu spremni da kroz komunikaciju potraže podršku I olakšanje. Slobodni – period komunikacije sa nekim iz vaše emotivne prošlosti. U kom će pravcu otići – individualno je.

Posao

Iako poslovni segment funkcioniše (doduše u nekim momentima “na gurku” I uz prisustvo nervoze), vi ste u nekoj fazi kada vam je pun kufer svega. Ako možete da uhvatite par dana da iskulirate I odmorite se, očistite mozak I vratite energiju – to bi baš bilo dobro. Ukoliko niste u mogućnosti za tako nešto – fokus u ovom trenutku stavite na završetke – regulišite one sitne obaveze koje ste ostavljali “za drugi put”, sređujte papirologiju koja se nagomilala, radite ono što vam ne umara mozak I ne crpi vas.

Zdravlje

Pokušajte da odmorite, da povratite snagu I elan.

 



BLIZANCI

Hrana

Nervozniji ste nego inače, a to se odmah odrazi na vašu ishranu. Upadaćete češće u raspoloženja kada zaboravite da jedete ili se zadovoljite samo usputnim zalogajima Ili grickalicama.

Ljubav

Postoji prostor za neke sitnije glavolomke ili nesporazume sa voljenom osobom – ali sve se to da rešiti kada je glava hladna, kada smo spremni na kompromis I dogovor. Suštinski vaš odnos je ok – malo smetaju porodične ili poslovne obaveze, malo što ste oboje istrošeni – ali bi moglo biti I bolje, a na tome treba poraditi. Savetuje vam se da izađete iz rutine I da sa osobom koju volite potražite akciju, uživanje, zabavu, da se oboje opustite u okolnostima koje su drugačije od uobičajenih. Slobodni – nešto se menja unutar vas, imate drugačiji pogled na ljubav, na ono što želite. Pratite svoj osećaj.

Posao

Finansijski segment je pomalo nestabilan I moguće je da vas već početkom nedelje sačeka veći trošak. Ušli ste u fazu kada se lakše fokusirate na posao I obaveze I trebalo bi da ovo bude nedelja sa manje grešaka, propusta, nesporazuma u komunikaciji, ali I sa manje prepreka. Ili ćete vi lakše funkcionisati I brže pronalaziti rešenja. Ne mogu da kažem da ćete se baš uvek osećati sjajno, jer je obaveza dosta a vi ste mentalno prilično isceđeni – ali rezultate kojima se nadate uspećete da postignete.

Zdravlje

Niste fenomenalno, ali niste ni loše. Probajte da se češće opuštate.

 

Ako imate ovakav doručak umanjićete glad tokom dana i mršavljenje će biti lako!








RAK

Hrana

Svoje, pa nešto jače uživanje u hrani opravdavate time što se mnogo trošite i što ste aktivni, često u pokretu. Evidentno je da se sada možete malo ubuciti, pa vi vidite šta ćete sa tim.

Ljubav

Bolja nedelja od prethodnih, jer donosi više razumevanja sa voljenom osobom. Postoji prostor da se stvari srede, da se popriča o pitanjima I temama koje vas bole ili koje smetaju da vaša veza funkcioniše kako treba. I partner I vi ćete biti više spremni na ustupke I na prilagođavanje jedno drugom, a I vaši dogovori će se lakše realizovati. Naravno, biće povremeno malo nervoze – ali više će vam je donositi poslovni I porodični segment nego partner. Slobodni – senka prošlosti još uvek postoji iznad vas, za nešto novo Ili potpuno drugačije od dosadašnjih ljubavnih iskustava – nema baš mnogo prostora.

Posao

Žurba će vas usporavati – jer što više budete želeli da neku obavezu ili situaciju rešite “sad za sad” – više će se pojavljivati sitnih prepreka, usporavanja, papiroloških bagova ili nesporazuma. Idite laganije nego inače, ali promišljeno. Dobro sagledajte svaku situaciju, obavezu ili dogovor sa svih strana pa tek onda delujte. Na taj način – sve će se završiti na vreme. Jer, znate kako kažu – preko preče, naokolo brže. Što se vaših finansija tiče, postoje pomaci. Još kad biste kontrolisali troškove – bilo bi još bolje.

Zdravlje

Fizička aktivnost, kvalitetna ishrana I opuštanje – sve to vam je potrebno.

 

LAV

Hrana

Venera u vašem znaku “traži“ da se uživa u mirima i ukusima. No, Sunce i retro Merkur u polju načina ishrane govore da je za vas najbolje da budete umereni i da se hranite zdravo. A vi kako hoćete.

Ljubav

Venera u vašem znaku je krenula direktno, pa će osećanja koja su u proteklom periodu bila uzburkana, pomešana, donosila da vam srce u jednom trenutku preskače od sreće a u drugom od besa – početi da se slažu I dobijaju oblik. Trebaće vremena za to (tokom celog septembra) ali će odnos sa partnerom konačno postati vama jasno vidljiv. I znaćete šta I kako dalje. Da li voleti partnera I vaš odnos….ili početi da volite sebe (u smislu da ne želite više da pristanete na manje od onoga što želite). Slobodni – Mars u znaku Vage počeće uskoro da “radi” na pravi način, donoseći vam nova poznanstva, ljubavi I uživanje.

Posao

Niste baš prezadovoljni svojom poslovnom situacijom. Ništa tu nije loše, odvija se nekim ustaljenim ritmom, ali vama nešto fali I smeta. Da li to što ste mislili da ćete brže ili uspešnije rešiti neke stavke, da li to što smatrate da finansijski element ne prati u korak to koliko se dajete na poslu, da li je to neka povremeno čudna I zategnuta situacija na poslu, ili to što ste se istrošili…..sto ljudi, sto razloga. Ulazite u period kada ćete biti ispunjeniji I zadovoljniji, ali se ništa neće desiti preko noći.

Zdravlje

Opustite se u prirodi, u šetnji, u kontaktu sa ljudima koji vam prijaju. Napeti ste dosta.

 

DEVICA

Hrana

Potrebno vam je više gvožđa, pa ubacite u ishranu više spanaća, zelene salate, džigerice. Mlečne proizvode konzumirajte u manjoj meri, jer vam mogu donositi probavne smetnje.

Ljubav

Kako nedelja bude odmicala, videćete jasnije. Videćete sve ono što je dobro u odnosu sa voljenom osobom, ali videćete I sve ono što kvari (bilo da dolazi sa partnerove, vaše strane ili iz okolnosti I od drugih osoba). Sve realnije I realnije ćete sagledavati situaciju I znati koji su vaši potezi na dalje. Možda ne baš tokom ove sedmice, ali vrlo brzo. Ako je odnos sa partnerom suštinski dobar – ne kvarite nego se prepustite. A ako nije – pa, uskoro ćete znati šta ćete I kako ćete na dalje. Slobodni – nije savršen, ali nije ni toliko loš period za ljubav. Malo turbulentnu I dramatičnu ljubav, ali – I to je za ljude.

Posao

Nije loša radna sedmica pred vama. Samo nemojte sebi zadavati nerealno visoke ciljeve I očekivanja – I sve bi trebalo da funkcioniše bez većih trzavica. Dobar je period da se vratite korak unazad, ispravite po koji propust, obnovite planove ili pokrenete ideje koje već dugo čuče u vama. Dobar je momenat I za obnovu saradničkih odnosa ili da pokrenete dogovore koji su u fazi stagnacije. Možda ste malo zabrinuti zbog stanja svojih finansija (najpre zbog skoka troškova), ali tu će se situacija vrlo brzo stabilizovati.

Zdravlje

Potreban vam je I fizički I mentalni mir. Odmarajte se, opuštajte.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>