Elita 7

Parovi

Stanija Dobrojević tvrdi da njen verenik nikada nije bio oženjen!

Starleta Stanija Dobrojević tvrdi da njen verenik nikada nije bio oženjen, kao što govori prva učesnica rijalitija "Elita 7 " Aneli Ahmić. Aneli je rekla da se njih dvoje trenutno nalaze u Crnoj Gori, a starleta upravo iz Budve objavljuje fotografije...

Stanija Dobrojević tvrdi da njen verenik nikada nije bio oženjen! Screenshoot/Instagram

 Aneli Ahmić optužila je starletu da joj je preotela muža:


"Muž me je pre mesec dana prevario posle tri godine braka. Ja sam iz Dubrovnika. Prevario me je sa Stanijom Dobrojević. Ja sam vrlo hrabra. On nije ni "m" od milionera, svi žive kao podstanari. Imali smo odnos, prvi naš odnos i ostala sam trudna... Rekao mi je samo da se zaljubio i da ide u Ameriku kod nje. Stavio je slovo "S" na stori i tri tačkice. Onda mi je rekao da ide kod nje, pakao mi je bio. On je otišao. 

Eto, šta sam sve prošla. Trenutno su u Crnoj Gori. Austrijski mediji su baš danas objavili da je prevarant, da je državu prevario, beži u Majami. Dug je period od 10 meseci, ostaću do kraja. On je prevarant! Staniji bih poručila da ga iskoristi još malo, jer uskoro neće imati ništa, neće mu ostati ništa! Šta ih je spojilo? Pa, keš, keš ih je spojio."
- ispričala je Aneli.Oglasila se i Stanija Dobrojević:

"Mogu samo da kažem da moj dečko nikada nije bio oženjen i da je ovo neka velika prevara i laž." - dodala je Stanija za Blic, ali nije otkrila da li su laž informacije o njenom partneru i Aneli.
Starleta je na svom Instagram nalogu, pošto je procurila priča da je u vezi sa oženjenim, objavila video iz Budve sa večere, gde se vidi da uživa u desertu. 
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


Na internetu osvanula prepiska Aneli i Asmina koji su se raspravljali oko Stanije:

- Otišao si u Ameriku da plaćaš jednoj dr*** ručkove i večere, a nisi mogao da pustiš ćerki pare - napisala je Aneli Asminu, a on joj je odgovorio:

- Ovaj. To već traje malo duže. Ti ne brini za mene, ni za nju, nego za sebe. Ne znam šta pričaš - poručio je Asmin bivšoj.

Asmin je potom "napao" bivšu jer je pisala Staniji na TikToku.

- Hoćeš da te Stanija nazove sa mog broja? - poručio je Asmin.

- Mene Stanija da zove? Zašto? - napisala je Aneli u prepiskama do kojih je došao "Blic".

- Poslala si joj na TikToku navodno da ti se javi - poručio je Asmin.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>