Zadruga

Parovi

Milena Kačavenda prijavila pretnje policiji! Preti joj nevenčana supruga Ace Bulića!

Buduća učesnica rijalitija "Elita", Milena Kačavenda prijavila pretnje policiji! Preti joj nevenčana supruga Ace Bulića! Ne bojim se, ali želim da budem zaštićena.

Milena Kačavenda prijavila pretnje policiji! Preti joj nevenčana supruga Ace Bulića! Screenshoot/Youtube





Paparaco portala Pink zabeležio je fotografije na kojima se vidi buduća učesnica novog rijalitija ''Elita'' Milena Kačavenda, opkoljena policijom dva dana pred sam početak emitovanja pomenutog programa.

Milena je otkrila da joj je usred jedne prestoničke picerije pretila nevenčana supruga Ace Bulića, a ona je odmah slučaj prijavila policiji!


"Prijavila sam pretnje policiji! Upala je Anđela, nevenčana supruga Ace Bulića usred picerije. Pretila mi je ako ga pomenem u rijalitiju da razmislim o svom zivotu, rekla mi je da imam decu i da će se rijaliti završiti i da treba da mislim o tome. Rekla sam joj da od dogovora među nama nema ništa i odmah pozvala policiju da prijavim pretnje. 

 

Znakovi horoskopa koji će bar kada je novac u pitanju procvetati do kraja godine!




Ne želim da mislim o tome na šta je ona spremna, a to što ja znam i imam da kažem, ja ću i reći. Ne bojim se, ali želim da budem zaštićena. Upravo sam policiji dala izjavu i sad će me ispitati i inspektori o celom slučaju." - poručila je Milena Kačavenda.


Fotografiju možete videti OVDE


 
 

Horoskop: Ko je vaša sudbinska ljubav!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>