Region

Svet

Nenad Aleksić Ša potvrdio da se razvodi od Vanje!

Ljubav im nije potrajala! Reper Nenad Aleksić Ša potvrdio da se razvodi od tiktokerke Vanje, sa kojom se venčao pre nekih mesec dana. 

Nenad Aleksić Ša potvrdio da se razvodi od Vanje! Screenshoot/Instagram
Oglasio se reper Nenad Aleksić Ša i potvrdio da je ljubavi sa Vanjom došao kraj, naime on je rekao da je Vanja otišla pre neki dan i da to "dugo traje" (?!)
"Otišla je pre neki dan, hoće da se razvede. To dugo već traje. Od starta je nije zanimao brak. Ne znam šta da ti kažem. Ni razlog, ni ništa. Nije postojala prevara, ni sa moje, ni sa njene strane. Meni je najveći šok da sve odgonetnem." - rekao je razočarano Nenad Aleksić za BlicŠa je sa svog Instagrama obrisao sve fotografije sa suprugom Vanjom, ali i otpratio je sa društvenih mreža.

Razloge zbog kojih je došlo do kraha braka nije otkrivao. Njemu je izuzetno teško palo što je i njegovom drugom braku došao kraj i to tako brzo, a inicijator svega je bila Vanja.

- Ko želi da ide neka ide - napisao je u poruci medijima Ša.


Nenad je postavio svoju fotografiju slikan sleđa i uz nju pesmu "Me, Myself and I", Dži Izija i Bibi Reksa:

"O, samo smo ja, ja i ja, solo vožnja dok ne umrem. Imam sebe za ceo život, nije mi potrebna druga ruka da je držim. Čak i kad je noć hladna, imam vatru u duši." - stihovi su koje je Nenad Aleksić Ša objavio.
 

Jedna sobna biljka je čuvar sreće vašeg doma, a privlači i novac!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>