Region

Svet

Katarina je započela vezu sa Darkom Lazićem dok je još bila u braku!

Katarina je započela vezu sa Darkom Lazićem dok je još uvek bila u braku! Njen tadašnji suprug dao je samo jednu izjavu za medije da ne bi naštetio ni Kaći, ni sebi...

Katarina je započela vezu sa Darkom Lazićem dok je još bila u braku! Screenshoot/Instagram





Darko Lazić se juče oženio, a njegova i Katarinina ljubav trajke još od tinejdžerskih dana. Sudbina ih je spojila mnogo godina kasnije, a u međuvremeni su oboje imali brakove. Kao što se već zna, Darko je bio oeženjen Anom Sević sa kojom ima ćerku, zatim je bio veren sa Marinom Gagić sa kojom ima sina, a onda je imao i vezu sa koleginicom Barbarom Bobak, koja nije dugo potrajala.

Sa druge strane Katarina je sa Đorđem imala vezu od sedam godina, tačnije četiri godine te veze provela je u braku, a u trenutku kada je ušla u vezu sa Lazićem još uvek je zvanično bila u braku sa suprugom. On se tada i oglasio kako bi objasnio situaciju:


"Ljubav između mene i Katarine trajala je sedam godina, od čega smo četiri godine bili u braku. Nažalost, nismo se ostvarili kao roditelji. Kada smo videli da svako treba da nastavi svojim putem, civilizovano smo potpisali predlog za sporazumni razvod braka, nekoliko dana pre nego što je ona počela svoj odnos sa Lazićem, ali je naš zajednički život prekinut dosta ranije." - govorio je tada on pa dodao:

 

Kako treba da izgledaju ulazna vrata na kući da bi privlačila sreću!

Fil za tortu ili kolač nema dovoljnu gustinu? Postoji rešenje, a ukus neće biti promenjen!






"Zamislite samo kako se osećam dok roditelji dece koju treniram čitaju natpise po novinama. Istu tu decu učim da veštinu koriste isključivo u samoodbrani i da ne budu nasilni. Šta god više da izjavim mogu samo da nanesem štetu i Katarini i sebi.



Predmet je pred sudom i čekamo poziv sudije. Nismo u kontaktu osim u vezi procesa razvoda kad smo se i zadnji put videli. Ja joj želim svu sreću u životu i svako dobro. Uplitanje medija u ceo slučaj nekima je možda donelo korist, ali mojoj porodici i meni donelo je nemir."
- smatra Đorđe, koji je tada za Kurir rekao i da Darka Lazića ne poznaje lično i da nikada nije bio u kontaktu sa njim.
 

Samo par dana pred početak rijalitija Elita, Janjuš se pomirio sa Enom!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>